Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cues quilomètriques a la ronda Litoral per arribar al centre de Barcelona

Matí amb importants cues a la ronda del Litoral per accedir al centre de Barcelona. Segons la informació facilitada pel Servei català de Trànsit a través d’una publicació a les xarxes socials, les retencions han arrencat poc abans de les nou del matí d’aquest dimarts i han arribat a assolir prop de deu quilòmetres d’aturades en aquesta artèria de la capital catalana.

En concret, les afectacions es concentren en el tram de la ronda del Litoral que va des del municipi veí de Sant Adrià de Besòs fins al districte barceloní de Ciutat Vella. Per ara no s’ha pogut restablir el trànsit habitual.

Les rondes, al centre de totes les mirades

Cal recordar que un accident ja va obligar a tallar per complet un tram de la ronda del Litoral aquest dilluns a l’altura del municipi veí de Santa Coloma de Gramenet. El sinistre va provocar cues quilomètriques durant tota la tarda des de Sant Adrià de Besòs fins a la Gran Via, deixant la imatge de cotxes ben arreplegats a l’artèria costanera. També hi va haver afectacions a la ronda de Dalt des de Santa Coloma fins al nus de la Trinitat.

La setmana passada, un home va morir després de precipitar-se d’un pont de la Ronda Litoral, fet que va centrar totes les mirades en aquesta artèria. Els Serveis d’Emergència van activar quatre unitats medicalitzades fins al lloc dels fets i van transportar la víctima a un centre hospitalari amb un pronòstic greu.

Tota aquesta situació ha portat a fer de les rondes un dels cavalls de batalla de la cursa electoral. Alguns dels partits ja s’han ofert reformar-les per diferents motius. És el cas de Junts, amb Xavier Trias al capdavant, que assegura que és una opció viable per guanyar espai verd a la ciutat. Ciutadans també s’han sumat a aquesta proposta i han anunciat que aquesta obra serà una prioritat del seu govern si arribés a l’alcaldia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa