Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els conductors de VTC ocupen quatre carrils de la Diagonal
  • CA

Els conductors de VTC ocupen quatre carrils de l’avinguda Diagonal entre la plaça Francesc Macià i la plaça Pius XII, en sentit sortida de la ciutat, segons ha informat la Guàrdia Urbana. Mantenen oberts dos carrils oberts al trànsit. Protesten contra les agressions que han patit i també contra les limitacions que vol posar el Govern als vehicles amb conductor. Per la seva part, els taxistes continuen tallant la Gran Via des de divendres. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reuneix aquest dilluns amb agents econòmics i del sector del transport per assegurar la mobilitat mentre duri la vaga indefinida de taxistes, segons ha informat l’ACN.

Els conductors concentrats a la Diagonal asseguren que és una aturada indefinida, com a mínim fins a conèixer el resultat de la reunió del Govern amb la patronal de VTC. En declaracions a Catalunya Ràdio el president d’Unauto VTC Catalunya, Josep Maria Goñi, ha dit no secundar aquesta acció: “Jo no comparteixo aquestes eines, mai ho hem fet”. En aquest sentit, ha dit que l’acció no parteix de la patronal de les VTC sinó d'”els assalariats, que per la seva part i via WhatsApp s’han organitzat” per defensar els seus llocs de treball, segons informa Europa Press.

Més notícies
Amenaça velada dels taxistes de bloquejar Barcelona aquest dilluns
Notícia: Amenaça velada dels taxistes de bloquejar Barcelona aquest dilluns
Comparteix
El comitè de vaga cita tots que participen en la protesta aquest dilluns a les 9.30 hores i no vol aclarir què es proposen
La vaga dels taxistes de Barcelona s’escampa per Catalunya
Notícia: La vaga dels taxistes de Barcelona s’escampa per Catalunya
Comparteix
El portaveu d'Élite Taxi fa una crida als seus companys de totes les poblacions del país perquè s'hi afegeixin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa