Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Carril tallat al túnel de les Glòries durant la matinada per obres
  • CA

Des de les 23 hores de la nit d’aquest dilluns i fins a les 5.30 hores de la matinada de dimarts estarà tallat per obres un carril al túnel de les Glòries. “Quedarà ocupat per obres el carril esquerre banda mar del túnel, de manera que s’habilitarà la circulació de vehicles només pels carrils central i dret (carril bus)”, ha explicat l’Ajuntament de Barcelona, a través d’un comunicat. “La restricció de carrils s’iniciarà abans de l’entrada al túnel per la boca Llobregat, en el tram de carrer comprès entre el carrer de Lepant i el carrer de Padilla”, ha afegit el consistori.

Les afectacions d’aquest nou equipament de la ciutat, inaugurat al novembre, després de set anys d’obres, es repetiran la nit del 9 al 10 de febrer, quan des de les 23.00 hores a les 5.30 hores, “per proves de comunicacions del túnel”, s’ocuparan els tres carrils del costat mar, fet que suposarà el tall total del túnel en sentit de sortida de Barcelona. “Aquesta restricció començarà al carrer de la Marina”, ha puntualitzat l’Ajuntament.

Infractors al túnel

Poc després d’inaugurar-se aquest nou tram circulatori de la ciutat, a principis de desembre un grup de persones van travessar el túnel de les Glòries en patinet, quan el tram està reservat únicament de vehicles a motor, com són turismes o motocicletes. Sense opció per identificat qui són els infractors dels patinets del túnel de Glòries. La Guàrdia Urbana ha descartat que pugui aclarir qui són el grup que van cometre la temeritat d’endinsar-se pel nou pas subterrani, tot i que està prohibit a tot vehicle que no siguin cotxes, motocicletes o transport públic, informa Europa Press. La imprudència pujava en gravetat perquè el grup que ocupava el carril reservat a autobusos i taxis del túnel de Glòries hi havia almenys una menor, segons les imatges que es van difondre a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa