Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Caos a Renfe: evacuen 111 passatgers a Sants i s’interromp el servei d’AVE

Una avaria a la sortida de l’estació de Sants ha obligat a evacuar d’emergència els 111 passatgers d’un tren Avant de mitja distància. Segons la informació facilitada per Renfe, la incidència s’ha produït a la catenària d’una de les vies de sortida de l’estació barcelonina, de manera que en aquests moments està interrompuda la circulació de les línies d’alta velocitat a la capital catalana. La resta de serveis afectats han estat derivats en trens de Rodalies que avancen en direcció Girona i Figueres.

Els fets han tingut lloc poc abans de dos quarts de deu del matí, quan s’ha detectat una avaria a la catenària de sortida de l’estació de Sants, per on circulava un tren de mitja distància en direcció a Figueres, que ha hagut d’aturar-se abruptament. Després d’analitzar la situació, Renfe ha optat per evacuar els 111 passatgers del tren per una de les sortides d’emergència del túnel.

Un cop evacuats els usuaris, la companyia ha informat els viatgers afectats que precediria a la devolució completa de l’import del bitllet i ha posat a la seva disposició un transport alternatiu per carretera per poder continuar amb el trajecte fins a Figueres.

Segona incidència en menys de 24 hores

Cal recordar que aquesta és la segona incidència que es produeix a l’estació de Sants en menys de 24 hores. Aquest dilluns, un tren AVE va patir una avaria i va quedar aturat en un dels túnels de l’estació barcelonina, deixant els 95 passatgers atrapats al seu interior. Els fets van tenir lloc quan el tren accedia a les instal·lacions de la capital catalana procedent de Figueres i la companyia va haver d’enviar un altre comboi per enganxar el tren avariat i portar-lo a remolc fins a l’estació de Sants.

A principis de març es va produir una situació similar en un tren de Rodalies de la línia Mataró – l’Hospitalet del Llobregat, que va quedar atrapat en un túnel a l’entrada de Barcelona. 60 passatgers van quedar atrapats.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: jg a març 28, 2023 | 10:54
  jg març 28, 2023 | 10:54
  esto con una cataluña indepe no pasaria
 2. Icona del comentari de: Mentider compulsiu a març 28, 2023 | 10:58
  Mentider compulsiu març 28, 2023 | 10:58
  Cal votar ERC, és l solució.
 3. Icona del comentari de: ciutadà a març 28, 2023 | 11:04
  ciutadà març 28, 2023 | 11:04
  Amb la RENFE no hi ha res a fer.
 4. Icona del comentari de: JordiP a març 28, 2023 | 11:26
  JordiP març 28, 2023 | 11:26
  La nineta ferroviària de l'Estat imperial i centralista TAMPOC no funciona. La segona xarxa de gran velocitat del món (en quilòmetres) resulta ser la primera xarxa ferroviària del món en nombre d'avaries per quilòmetre. Per fi som primers en algo!!! Eureka!!
 5. Icona del comentari de: J a març 28, 2023 | 11:39
  J març 28, 2023 | 11:39
  No tenim res del que vareu prometre. El govern no es efectiu…No esteu eixamplant la base. No hi ha dialeg, ni amnistía, ni desjudilitzacio. Tampoc la llengua, ni inversions, ni Rodalies. Nomes teniu alló que havieu promes que mai acceptarieu: indults a canvi de renuncies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa