Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canvis en la gestió de la zona verda i blava: Què hauré de fer per aparcar?

La zona d’estacionament regulat de Barcelona continua creixent. Cada cop més barris integren la famosa zona verda, fet que ha despertat algunes polèmiques en els darrers mesos. Segons informa Barcelona Serveis Municipals, la gestió de totes aquests places d’aparcament es passaran a gestionar a través de l’aplicació SMOU, que connecta tots els modes de transport existents en una única plataforma.

Fins ara, els usuaris gestionaven els seus estacionaments amb l’app ONaparcar, que ara s’integra a SMOU, tal com ja van fer altres serveis com el Bicing fa uns anys. L’objectiu d’aquest canvi, explica l’Ajuntament, és continuar millorant l’experiència dels usuaris, amb un canvi que fa el servei “més fàcil, còmode i intuïtiu”.

Els passos que he de seguir

Els usuaris de la zona d’estacionament regulat han de descarregar-se al mòbil l’aplicació SOMOU i registrar la matrícula del seu vehicle. Alguns usuaris potser ja ho tenen fet. En aquest cas, poden saltar directament al segon pas: activar el servei Residents Barcelona. Així activaran el servei i podran obtenir els tiquets d’estacionament per a les places regulades. El que no canvia són els tiquets que puc treure. Tal com passa a l’app actual, es podrà estacionar el cotxe el temps que sigui necessari i es generaran tiquets d’un dia o més.

B:SM posa l’èmfasi en la seguretat dels nous tiquets digitals d’SMOU. “Podran ser comprovats de forma segura i en temps real pels dispositius de vigilància i control d’estacionament”, diu l’empresa pública en el comunicat amb què es presenta el nou servei. Aquest fet acosta el servei a l’era digital: no caldrà imprimir els tiquets i la persona usuària podrà consultar, compartir i descarregar l’històric de comprovants dels estacionaments realitzats.

SMOU incorpora un mapa de les 35 àrees verdes

Amb aquest nou servei la persona usuari també podrà consultar el mapa de la zona d’AREA. D’aquesta manera els usuaris podran saber, en tot moment, on comença i on acaba la seva zona d’estacionament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: SOU PÈSSIMS GESTORS a novembre 19, 2022 | 17:54
    SOU PÈSSIMS GESTORS novembre 19, 2022 | 17:54
    Fora zones verdes i zones blaves de Barcelona, lladres. Deixeu als ciutadans viure en pau que no teniu vergonya. I posseu zones de pagament als centres.
  2. Icona del comentari de: Què cutre! a novembre 21, 2022 | 18:11
    Què cutre! novembre 21, 2022 | 18:11
    I com representa que es registra la matrícula? Les indicacions de l’article no poden ser més pobres… Cal registrar-se a la nova app? Serveixen les dades de log-in de l’App anterior?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa