Cabify es queda amb les motos i els patinets de Movo a Barcelona

Els vehicles de la companyia de micromobilitat només estaran disponibles a l'app de la plataforma

Cabify ha anunciat aquest dilluns l’absorció de Movo i la seva flota de vehicles per compartir a Barcelona, així com també a Madrid i Màlaga. Entre les tres ciutats, sumen 2.100 vehicles, entre patinets i motocicletes. La companyia de micromobilitat elèctrica només estarà disponible a partir d’ara des de l’app de Cabify, mentre que l’aplicació de Movo desapareixerà “en les properes setmanes”.

No obstant això, els usuaris de Movo podran seguir utilitzant l’aplicació durant un temps, però la companyia fomentarà que contractin progressivament els seus vehicles des de l’app de Cabify. Per incentivar aquesta transició, Movo oferirà descomptes del 50% en el lloguer de motos i patinets durant els mesos d’agost i setembre als seus més de 200.000 clients que facin servir l’aplicació de la multinacional.

“D’aquesta manera, els usuaris que encara no tinguin l’app de Cabify podran provar el servei des d’aquesta plataforma, accedint als vehicles a preus reduïts”, han assenyalat en un comunicat les dues empreses. El servei de lloguer per minuts de motos i patinets elèctrics a Madrid i Barcelona continuarà funcionant de la mateixa manera, si bé l’accés als vehicles es realitzarà exclusivament a través de l’app de Cabify.

“Movo és el millor company de viatge. És un pas natural en la creació de la nostra plataforma de mobilitat, que ja ofereix a l’usuari la possibilitat de desplaçar-se en taxi o VTC, llogar per minuts una moto, un patinet elèctric o un cotxe híbrid de WIBLE, subscriure’s a una bici o, fins i tot, enviar i rebre paquets”, ha destacat la vicepresidenta de Nou Negoci de Cabify, Lucía Chávarri.

Més informació

Nou comentari