Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cabify amplia la flota a Barcelona fins als 800 cotxes
  • CA

Cabify amplia la seva presència a Barcelona fins als 800 cotxes i obre servei sota reserva a ciutats com Mataró, Terrassa, Martorell i Sitges. Així ho ha anunciat aquest dimecres la companyia, on referma la seva voluntat de seguir ampliant el seu radi d’actuació a Catalunya i d’apostar per la zona malgrat la normativa que obliga a precontractar el servei amb 15 minuts d’antelació. També ha anunciat una promoció per reduir un 15% les seves tarifes de cara a finals d’any.

“Cabify ha estat capaç d’adaptar el seu model de negoci al marc legal aplicable”, afirma la companyia de mobilitat, que també ofereix a Barcelona un servei de motos elèctriques compartides, el MOVO. “Els usuaris de Cabify a Barcelona i la seva àrea metropolitana ha respost a la proposta de la companyia a seguir sent una opció de mobilitat per a ells, i nosaltres seguirem apostant per la ciutat i la regió”, ha afirmat el president de Cabify Europa, Mariano Silveyra.

La companyia ha anat ampliant la flota des del mes de març, de forma “progressiva”, fins arribar als actuals 800 vehicles. Cabify opera a Catalunya a través de la seva filial Prestige & Limousine.

Més notícies
Més de 200 multes a VTC per incomplir la norma de l’àrea metropolitana
Notícia: Més de 200 multes a VTC per incomplir la norma de l’àrea metropolitana
Comparteix
La majoria són per no informar dels trajectes al registre de serveis
Élite espera més sancions i mà dura contra els VTC per part de l’AMB
Notícia: Élite espera més sancions i mà dura contra els VTC per part de l’AMB
Comparteix
Tal com ha avançat el 'Tot Barcelona', les sancions a les VTC han començat aquest setembre amb una trentena de multes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa