Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 200 multes a VTC per incomplir la norma de l’àrea metropolitana
  • CA

L’ofensiva contra les VTC segueix el seu curs. Després que al juliol s’aprovés a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la normativa que imposava l’hora d’antelació –que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)– i que entrés en vigor al setembre, la xifra de multes arriba a les 224. Són dades del mes de setembre i fins al 30 d’octubre, segons ha difós l’Institut Municipal del Taxi (IMET), depenent de l’AMB. 

[r:1]

Totes elles podrian comportar sancions, però les empreses les recorren als tribunals així que el pagament de la multa queda en mans d’un jutge. La majoria d’infraccions –142– són per no haver informat de trajectes amb clients al registre de comunicacions, on els conductors han d’estar inclosos per facilitar el control per part de la policia lolcal o els Mossos d’Esquadra. 

De la resta, 25 han estat per aparcar mentre esperaven per captar passatgers, 20 per no portar full de ruta i 17 per circular per buscar clients. Pel que fa a l’incompliment del temps d’antelació –que són 15 minuts després que la justícia tombés l’hora–, només hi ha hagut quatre multes. 

Una multa va ser a un conductor que anava drogat.

Més notícies
Setge de la Guàrdia Urbana a les VTC: més de deu multes al dia
Notícia: Setge de la Guàrdia Urbana a les VTC: més de deu multes al dia
Comparteix
La policia local posa 105 multes en els primers dies de setembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa