Quatre línies d’autobús que comuniquen amb els cementiris de Barcelona augmenten la freqüència de pas aquest cap de setmana i fins demà, dia de Tots Sants, quan nombrosos veïns compleixen amb la tradició de visitar els seus difunts. A més, s’habilita un bus especial aquest dilluns a la plaça Espanya amb destí al cementiri de Montjuïc.

Com és habitual pels volts de l’1 de novembre, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) amplia els busos de les línies 21, 102, 104 i 107. Són línies que enllacen diferents barris amb les principals necròpolis de la ciutat.

La línia 21 (Paral·lel-El Prat) i la línia 107 (interior del cementiri de Montjuïc) comptaran aquest dilluns amb més vehicles. També es destinen fins demà més autobusos a la línia 102 (plaça Eivissa-cementiri de Collserola), igual que la línia 104 (Fabra i Puig-cementiri de Collserola), amb reforços aquest diumenge i durant el dia de Tots Sants.

A banda, es disposarà d’un bus llançadora des de la plaça Espanya fins al cementiri de Montjuïc. El servei excepcional funcionarà de 09.00 a 15.00 hores del dia de Tots Sants.

Més notícies
El cementiri de Montjuïc, en una imatge d'arxiu / Jordi Play

S’amplia el nombre de tombes al cementiri musulmà de Montjuïc

Notícia: S’amplia el nombre de tombes al cementiri musulmà de Montjuïc
Comparteix
S'acaba la construcció de 86 tombes noves amb capacitat per a 258 fèretres
Notícia: S’amplia el nombre de tombes al cementiri musulmà de Montjuïc - Mobile
Imatge d'arxiu del viatge inaugural de nou funicular, la Cuca de Llum, del Parc del Tibidabo / Ajuntament

Torna el maldecap veïnal pels embussos quilomètrics en l’accés al Tibidabo

Notícia: Torna el maldecap veïnal pels embussos quilomètrics en l’accés al Tibidabo
Comparteix
Mentre el nou funicular del parc aplega 150.000 usuaris el primers mesos de vida, els veïns denuncien saturació al minibús de barri i a l'Arrabassada
Notícia: Torna el maldecap veïnal pels embussos quilomètrics en l’accés al Tibidabo - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa