Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Audiència de Barcelona rebutja la querella de la patronal de les VTC contra Ada Colau
  • CA

La querella de la patronal de les VTC contra Ada Colau ha quedat en paper mullat després que l’Audiència de Barcelona hagi rebutjat les acusacions contra l’alcaldessa. Unauto VTC acusava Colau de prevaricació administrativa, malversació de diners públics i desobediència. 

[r:1]

L’advocat de la patronal havia presentat un recurs d’apel·lació per aconseguir que la querella fos admesa a tràmit. El tribunal de l’Audiència de Barcelona ha rebutjat el recurs per unanimitat i ha descartat cap delicte per part de l’alcaldessa. 

Colau estava al punt de mira d’Unauto VTC després que l’AMB, presidida per l’alcaldessa, elaborés una norma que regula el funcionament de les VTC a Barcelona. Davant dels 15 minuts d’antelació per demanar un servei de VTC que dicat el decret de la Generalitat, l’AMB situa el temps de precontractació en una hora. 

Una de les 19 querelles de la patronal

El president d’Unauto VTC Catalunya, Josep Maria Goñi, va explicar al TOT Barcelona a finals de gener que acusarien Colau de prevaricació per haver participat a reunions en què es parlava del decret de l’AMB. Unauto creu que la norma és “il·legal”, així que l’alcaldessa hauria prevaricat per haver assistit a una reunió sobre una regla il·legal, segons explicava Goñi. El president de la patronal a Catalunya insinuava també que Colau havia pressionat “a nivell polític” i donat suport als “grups violents” dels taxistes.

La querella contra l’alcaldessa és una de les 19 que pretenia presentar la patronal. 

Més notícies
La patronal de les VTC es vol querellar contra Colau
Notícia: La patronal de les VTC es vol querellar contra Colau
Comparteix
El president de la patronal a Catalunya acusa l'alcaldessa d'haver pressionat perquè s'aprovi el decret

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa