Atac d’un grup de taxistes a un Cabify a Comte d’Urgell

El conductor assegura al TOT Barcelona que ja va patir danys al cotxe en l'anterior vaga del sector

Un cotxe de Cabify ha estat atacat a la cruïlla entre el carrer Comte d’Urgell i el carrer Tamarit per un grup de taxistes que participaven a la marxa que ha recorregut punts clau de la ciutat tot el matí. L’atac, presenciat pel TOT Barcelona, ha començat quan els manifestants han identificat que el cotxe era d’VTC, ja que era un Škoda de color negre amb matrícula nova. El conductor del vehicle, Marcos, ha relatat a aquest diari que en sortir del carrer Tamarit per travessar Comte d’Urgell uns taxistes han colpejat el cotxe.

En un vídeo distribuït per la patronal Unauto VTC es pot veure alguns taxistes colpejant el cotxe.

Els atacants han trencat un vidre de darrere i part de la lluneta del seu automòbil. “No és la primera vegada que em passa”, ha lamentat. “Durant l’altra vaga també em van provocar danys al cotxe”. El conductor d’VTC estava nerviós i ha fugit dels manifestants pel carrer Tamarit. Treballa per a Cabify des d’abans de la vaga dels taxistes del juliol passat. 

Lluna posterior del Cabify atacat a Sant Antoni / Adrià Lizanda

Lluna posterior del Cabify atacat a Sant Antoni / Adrià Lizanda

No és el primer atac de la jornada, una de les més crítiques en el conflicte que enfronta taxistes i aplicacions com Uber i Cabify. Al migdia, durant el tall de la Ronda Litoral, un grup de taxistes ha atacat vehicles amb llicència VTC i ha coaccionat dos periodistes de Telemadrid, als quals intentaven prendre la càmera.

Més informació

Nou comentari