Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’AMB recorda que la suspensió del TSJC afecta “parcialment” el reglament de les VTC
  • CA

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) incideix en el matís: la suspensió del TSJC de la norma que regula les VTC és “parcial”. Així ho ha manifestat en un comunicat en què ha destacat que la secció tercera del tribunal ha tombat part del reglament, tot i que han estat punts clau com ara l’hora d’antelació. L’AMB ha recordat que la resta de la norma entrarà en vigor dilluns que ve, tal com estava previst. 

També ha avançat que analitzarà “l’abast” de la interlocutòria del jutge i estudiarà la possibilitat de recórrer la suspensió parcial. Els taxistes d’Élite ja han anunciat que interposaran un recurs “immediat”.

Des d’Unauto VTC Catalunya -la patronal del sector, el president, Josep Maria Goñi, expressa que estan “moderadament satisfets” perquè el TSJC ha aturat l’hora d’antelació que havia d’entrar en vigor dilluns que ve. Goñi opina al TOT Barcelona que els informes del Consell de Garanties Estatutàries i de l’Autoritat Catalana de la Competència han presentat informes que censuren els límits a l’activitat de les VTC.

A més, ha destacat que el TSJC ha de resoldre dues peticions més de mesures cautelars fetes per Unauto VTC Catalunya i per l’ACCO.

També ha reiterat que el sector de les VTC vol un taxi “fort” i ha criticat els taxistes “radicals” que volen “limitar” la competència i no reformar el sector per millorar-ne el servei.

Més notícies
El TSJC suspèn el reglament de l’AMB que regula les VTC
Notícia: El TSJC suspèn el reglament de l’AMB que regula les VTC
Comparteix
Ho fa de manera cautelar i a petició de l'associació Luxury VTC
Elite Taxi recorrerà la suspensió de la precontractació de VTC amb una hora d’antelació
Notícia: Elite Taxi recorrerà la suspensió de la precontractació de VTC amb una hora d’antelació
Comparteix
El sindicat de taxistes demana "calma" al sector i recorda que hi ha moltes mesures que el jutge no ha aturat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa