Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Accident a la Gran Via entre un taxi i un autobús

Un tram de la Gran Via de les Corts Catalanes, concretament el que es troba a l’altura del número 296, al barri del Font de la Guatlla, ha estat aquest matí escenari d’un accident de trànsit. Així ho ha avançat betevé i ho ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, que també ha detallat que en l’accident s’han vist involucrats un autobús i un taxi. El xoc ha tingut lloc quan el segon vehicle ha intentat incorporar-se al carri bus per on circulava l’autobús. Cap persona ha resultat ferida.

Per part seva, betevé també ha informat que l’accident ha provocat retencions de trànsit i que la companyia d’autobusos Mondbus ha hagut d’enviar un altre autobús de la Línia 71 al lloc dels fets per tal que els passatgers poguessin continuar amb el seu trajecte.

Accident mortal

A finals d’abril va tenir lloc un accident molt més greu. Un motorista de 39 anys va morir en un xoc amb un cotxe al districte d’Horta-Guinardó de la capital catalana. Segons la informació facilitada per l’Ajuntament, l’avís de l’accident es va rebre pels voltants de les nou de la nit a la cruïlla entre l’avinguda Mare de Déu de Montserrat amb el carrer Praga.

A conseqüència d’aquesta col·lisió, el conductor de la motocicleta va ser traslladat ferit molt greu al proper Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on finalment va acabar morint. Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que es va fer càrrec de la investigació, i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquesta va ser la setena víctima mortal en sinistre de trànsit aquest 2023 a Barcelona, tres dels quals eren motoristes.

La mateixa setmana es va produir un altre accident mortal. Els fets van tenir lloc en un pàrquing de la plaça de Catalunya i van tenir com a protagonista una dona que encara no tenia carnet de conduir. De fet, una de les hipòtesis amb les quals va treballar la Guàrdia Urbana és que l’autora d’aquest atropellament podria estar fent “pràctiques” de conduir Il·legals en el moment de l’incident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa