Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona mor atropellada per un autobús a la Gran Via de Barcelona
  • CA

Una vianant ha mort aquest dimecres al vespre al ser atropellada per un autobús. La víctima tenia 70 anys. L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que és la quarta mort que un accident de trànsit ha provocat a la capital des que va començar 2022. Aquest dilluns també va morir una motorista en un sinistre.

El consistori ha explicat que la topada ha ocorregut cap a les 19.30 hores, a l’alçada del número 541 de la Gran Via de les Corts Catalanes. En el xoc s’han vist implicades la víctima i un autobús d’una companyia privada. Les ferides que l’impacte han causat a la dona li han provocat la mort.

L’Ajuntament ha afegit que unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han traslladat al lloc dels fets. El consistori, que ha traslladat el seu condol a la família de la víctima, no ha aportat més dades sobre les causes que han provocat l’accident.

La primera mort a la calçada enguany a Barcelona va ser un motorista, habitual baula fràgil en la circulació a la ciutat. Un home de 40 anys va morir el 3 de gener al migdia en un accident de trànsit al carrer Aragó, a l’alçada del carrer Roger de Llúria, a l’Eixample. Conduïa una motocicleta que va topar contra una furgoneta.

Abans del fet que ha trascendit aquest dimecres, l’últim episodi luctuós va ser aquest passat dilluns, quan va morir una altra motorista, una dona de 55 anys. En aquell cas, el sinistre va tenir lloc poc després de les 11.30 hores del matí de dilluns, al número 131 del carrer de Floridablanca, a escassos metres del mercat de Sant Antoni, a l’Eixample. En l’accident es van veure implicats un camió i una motocicleta, van explicar fonts de la Guàrdia Urbana. La motorista va ser trasllada amb greus ferides a l’hospital, on va acabar perdent la vida.

Més notícies
Panells indicadors de contaminació a l'aire a l'Eixample / Jordi Play
L’excés de contaminació a Barcelona arriba a judici a la Unió Europea
Notícia: L’excés de contaminació a Barcelona arriba a judici a la Unió Europea
Comparteix
La Comissió Europea podria imposar multes per forçar el compliment dels límits de polució
El plànol de la futura zona verda del barri de la Prosperitat / Ajuntament de Barcelona
La Prosperitat tindrà àrea verda d’estacionament a partir del març
Notícia: La Prosperitat tindrà àrea verda d’estacionament a partir del març
Comparteix
Es crearan 750 places d'aparcament regulat on els vehicles dels no residents podran estar-s'hi dues hores com a màxim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa