VÍDEO | Fort desplegament per desnonar un home ingressat per intent de suïcidi

L'afectat va amenaçar ahir amb llevar-se la vida quan els policies es van personar a l'habitatge

La comitiva judicial ha expulsat aquest divendres un home del pis on vivia de lloguer al Poblenou. L’afectat no era a casa quan s’ha consumat el desnonament, sol·licitat per la propietat per impagament de l’arrendament. Segons ha informat el Sindicat d’Habitatge del Poblenou, l’afectat va ingressar a un centre mèdic després d’amenaçar amb suïcidar-se ahir, quan va creure que el feien fora de casa al personar-se una forense i una comitiva policial al domicili. L’home ja havia ingressat abans dos cops d’urgència per atacs d’ansietat i de pànic i intents d’autolesió. Un veí de Sants va llevar-se la vida el mes passat quan anaven a desnonar-lo.

Els Mossos d’Esquadra han estès un fort desplegament per complir l’ordre judicial. El Sindicat d’Habitatge del Poblenou havia cridat a concentrar-se davant de l’edifici on residia l’afectat, al carrer Marroc, per intentar frenar l’expulsió.

El Sindicat d’Habitatge del Poblenou ha qüestionat que el desnonament s’hagi practicat malgrat que l’inquilí es trobava hospitalitzat. “S’ha executat amb unes condicions sense precedents”, ha criticat. Per la seva banda, el Sindicat de Llogateres ha opinat que “cal urgentment un debat sobre el paper del poder judicial”.

Desnonament d’una dona

Aquest dijous s’ha materialitzat un altre desnonament al barri del Congrés, al districte de Sant Andreu. Tot i la presència de manifestants convocats per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, una mare i un fill han quedat fora d’un habitatge que és propietat d’una immobiliària, Skye Investment 21 SL.

Més informació

Nou comentari