Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament no havia rebut avís del desonament d’una mare sola
  • CA

Nou desnonament executat malgrat la moratòria vigent per la pandèmia. Una comitiva judicial, amb presència de Mossos d’Esquadra, ha expulsar una dona amb tres fills -dos d’ells, menors d’edat- d’un habitatge que havia ocupat al barri del Raval. El Sindicat d’Habitatge del Raval ha assegurat que l’afectada compta amb informe de vulnerabilitat que acredita les dificultats que té per pagar-se una llar.

Han afegit que “en cap moment” se li havia notificat l’ordre de desnonament i que el serveis socials tampoc n’estaven informats. La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament, Lucía Martín, ha comentat també a Twitter que l’Ajuntament desconeixia que s’anava a practicar el desallotjament. “Ens hem assabentat pels moviments socials”, ha afirmat Marín, que no ha passat per alt el “gran dispositiu policial” desplegat per fer fora la veïna i els seus fills.

Alhora, la regidora ha indicat que la propietat “és un fons sense necessitat d’habitatge” i ha afegit que “és urgent un canvi legal per impedir aquestes barbaritats”. “Cada vegada ocorre més vegades que la policia ve sense previ avís a desnonar”, ha qüestionat el Sindicat d’Habitatge del Raval en un fil a Twitter.

Més notícies
D'esquerra a dreta, el Fran, l'Alpha, l'activista Jaime Palomera i l'advocada Anaïs Franquesa / D.C.
Colau demana que s’absolgui els tres activistes de l’habitatge que s’enfronten a penes de presó
Notícia: Colau demana que s’absolgui els tres activistes de l’habitatge que s’enfronten a penes de presó
Comparteix
Prega a la justícia que "no criminalitzi" la denúncia a "l'assetjament immobiliari" abans del judici als membres del Sindicat de Llogateres
La Rashida, a casa d'un veí que la va acollir uns dies després de ser expulsada per sorpresa / D.C.
Desnonats mentre eren fora de casa: “Et cau el món a sobre”
Notícia: Desnonats mentre eren fora de casa: “Et cau el món a sobre”
Comparteix
Diverses persones afectades per procediments d'expulsió denuncien el daltabaix vital que suposa trobar-se sense llar per sorpresa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa