Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament no havia rebut avís del desonament d’una mare sola

Nou desnonament executat malgrat la moratòria vigent per la pandèmia. Una comitiva judicial, amb presència de Mossos d’Esquadra, ha expulsar una dona amb tres fills -dos d’ells, menors d’edat- d’un habitatge que havia ocupat al barri del Raval. El Sindicat d’Habitatge del Raval ha assegurat que l’afectada compta amb informe de vulnerabilitat que acredita les dificultats que té per pagar-se una llar.

Han afegit que “en cap moment” se li havia notificat l’ordre de desnonament i que el serveis socials tampoc n’estaven informats. La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament, Lucía Martín, ha comentat també a Twitter que l’Ajuntament desconeixia que s’anava a practicar el desallotjament. “Ens hem assabentat pels moviments socials”, ha afirmat Marín, que no ha passat per alt el “gran dispositiu policial” desplegat per fer fora la veïna i els seus fills.

Alhora, la regidora ha indicat que la propietat “és un fons sense necessitat d’habitatge” i ha afegit que “és urgent un canvi legal per impedir aquestes barbaritats”. “Cada vegada ocorre més vegades que la policia ve sense previ avís a desnonar”, ha qüestionat el Sindicat d’Habitatge del Raval en un fil a Twitter.

Més notícies
D'esquerra a dreta, el Fran, l'Alpha, l'activista Jaime Palomera i l'advocada Anaïs Franquesa / D.C.

Colau demana que s’absolgui els tres activistes de l’habitatge que s’enfronten a penes de presó

Notícia: Colau demana que s’absolgui els tres activistes de l’habitatge que s’enfronten a penes de presó
Comparteix
Prega a la justícia que "no criminalitzi" la denúncia a "l'assetjament immobiliari" abans del judici als membres del Sindicat de Llogateres
Notícia: Colau demana que s’absolgui els tres activistes de l’habitatge que s’enfronten a penes de presó - Mobile
La Rashida, a casa d'un veí que la va acollir uns dies després de ser expulsada per sorpresa / D.C.

Desnonats mentre eren fora de casa: “Et cau el món a sobre”

Notícia: Desnonats mentre eren fora de casa: “Et cau el món a sobre”
Comparteix
Diverses persones afectades per procediments d'expulsió denuncien el daltabaix vital que suposa trobar-se sense llar per sorpresa
Notícia: Desnonats mentre eren fora de casa: “Et cau el món a sobre” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa