Veïns del Raval surten al carrer per aturar un desallotjament al barri

Desenes de veïns el Raval s’han aplegat aquesta tarda al carrer de Santa Madrona, 24 per intentar evitar un altre desnonament al barri. Els sindicats d’habitatges del Raval i del Poble-sec denuncien que els Mossos d’Esquadra volen fer fora de casa seva una família amb dos menors “sense cap mena d’ordre judicial”. 

El dijous un grup de veïns es va enfrontar a la policia catalana quan intentaven dur a terme un altre desallotjament al carrer Sant Bartomeu, 6, on també hi vivia una dona amb dos fills menors a càrrec. Primer els Mossos va desplaçar els concentrats cap a una zona allunyada de l’edifici i més tard van carregar per dispersar els concentrats.

L’actuació policial d’aquell dia –també hi va haver un gran desplegament al matí al Poble-sec– va aixecar tanta polseguera que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller de l’Interior, Miquel Buch, es van intercanviar retrets sobre la manera com s’havia d’enfocar la crisi d’habitatge que viu Barcelona. 

Nou comentari

Més notícies
L'alcaldessa Ada Colau i el conseller Miquel Buch | ACN

Buch replica a Colau culpant als serveis socials del desnonament del Raval

L'alcaldessa l'havia acusat de "prioritzar" operatius "desproporcionats" abans que dedicar recursos a problemes de seguretat
Veïns davant de la línia policial | David Cobo

Càrrega policial contra veïns concentrats per evitar un desnonament al Raval

Un grup de persones seia davant de l'edifici d'on es vol expulsar una dona i els Mossos els han desallotjat