Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Càrrega policial contra veïns concentrats per evitar un desnonament al Raval

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra veïns que volien evitar el desnonament d’una dona. Es tracta d’un immoble situat al carrer Sant Bartomeu número 6, al barri del Raval, al districte de Ciutat Vella. Hi viu la Tamara amb dos fills menors.

La policia catalana ha desallotjat el grup de gent concentrada a la porta de Sant Bartomeu número 6 utilitzant la tècnica de l’arrenca-cebes. S’ha desplaçat les persones que s’oposaven al desnonament de la Tamara, una dona amb menors a càrrec. Més tard ha arribat la càrrega, que ha servit per expulsar els veïns del carrer Sant Bartomeu. 

En aquest moment els veïns han intentat fer retrocedir la línia policial, situada a la cruïlla entre els carrers Riereta i Sant Martí. Això ha provocat un forcejament entre els agents de la BRIMO i els concentrats. 

Una estona abans els Mossos ja han carregat contra els veïns que volen evitar el desnonament, en aquest cas davant de l’edifici on viu la dona. 

Tall de trànsit a la rambla del Raval

Quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia, la protesta veïnal s’ha mobilitzat a un altre dels punts barrats pels antiavalots, a l’enllaç entre la rambla del Raval i el carrer Sant Bartomeu. Allà, desenes d’activistes han tallat el trànsit en sentit mar de la rambla. De moment, esperen poden fer pressió fins que s’aclareixi la situació de la Tamara i els dos fills petits desnonats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa