Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Identificacions i cops de porra extensible contra els concentrats davant una antiga casa okupa

El col·lectiu Ca la Trava Resisteix ha fet una crida aquest matí a concentrar-se davant del bloc per evitar-ne l’enderroc. Com va passar fa uns dies, els activistes volien evitar que s’enderroqui l’edifici conegut com Ca la Trava, propietat de la immobiliària Llave de Oro. Després d’estar al costat del bloc durant més d’una hora, els activistes han tallat el trànsit de la Travessera de Gràcia, on se situa l’edifici. En fer-ho, quatre agents de Mossos d’Esquadra han iniciat una acció per desallotjar-los amb empentes i cops de porra extensible. Els activistes, però, s’hi han resistit i el trànsit ha seguit tallat uns minuts més.

Finalment, els agents han aconseguit desplaçar els manifestants i treure’ls de la carretera. Tot i així, han arribat dues furgonetes d’antiavalots de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), que han fet un cordó policial que ha aïllat els manifestants mentre dues patrulles dels Mossos han identificat i registrat un a un els activistes. 

La convocatòria ha començat a través d’una crida a xarxes en què Ca la Trava Resisteix ha demanat ajuda a altres col·lectius després que dues patrulles de la policia catalana i dos operaris arribessin a l’edifici.

Dos membres d’una empresa de seguretat privada també eren davant de l’edifici. Alguns dels concentrats afirmaven que de seguida que han arribat la policia ha identificat quatre persones al costat del bloc. Més tard els agents han envoltat els activistes i han parlat amb ells, com es veu en aquesta imatge. 

Al fons, agents dels Mossos envolten els activistes que s'oposen a l'enderroc de Ca la Trava, a Gràcia, el 13 de febrer del 2019 / A.L.

Ells Mossos envolten els activistes que s’oposen a l’enderroc de Ca la Trava / A.L.

Més notícies
Activistes aturen l'enderroc del bloc Ca la Trava. | D. C.

Activistes convencen els obrers i tornen a aturar l’enderroc de Ca la Trava

Notícia: Activistes convencen els obrers i tornen a aturar l’enderroc de Ca la Trava
Comparteix
L'antiga casa okupa és propietat de la immobiliària La Llave de Oro
Notícia: Activistes convencen els obrers i tornen a aturar l’enderroc de Ca la Trava - Mobile
Els activistes en defensa de l'antiga casa okupa Ca la Trava / D.C.

Activistes de Gràcia llancen pintura a la seu del districte contra l’enderroc d’una casa okupa

Notícia: Activistes de Gràcia llancen pintura a la seu del districte contra l’enderroc d’una casa okupa
Comparteix
L'edifici conegut com Ca la Trava va ser desallotjat a l'octubre i els protestants asseguren que s'hi volen construir "pisos de luxe"
Notícia: Activistes de Gràcia llancen pintura a la seu del districte contra l’enderroc d’una casa okupa - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa