Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Només queden 600 veïns a la Rambla
  • CA

La reforma de la Rambla ha tornat a posar aquest passeig a l’epicentre de l’actualitat barcelonina. Ara, un estudi encarregat per l’Ajuntament de Barcelona al GESOP i Barcelona Regional comptabilitza 122 edificis dels quals només la meitat són edificis d’habitatge. En aquestes finques, s’estima que hi ha 652 habitatges, només 226 són domicilis habituals, 39 són domicilis temporals i 387 són d’ús no residencial, entre els quals s’hi troben habitatges d’ús turístic, oficines, comercials o d’altres.

L’estudi determina que la xifra de veïns habituals és de 569, 2,5 de mitjana per habitatge on la meitat són adults joves d’entre 25 i 44 anys, i el 48,2% són estrangers, una proporció similar al conjunt de Ciutat Vella (50%). Els orígens més habituals són països de la UE (45% d’origen estranger), especialment d’Itàlia, i de l’Índia (38%). Segons les dades publicades al diari Ara, el 2018 hi vivien 1.033 persones.

Més notícies
Cau una xarxa que obligava dones nigerianes a prostituir-se a Les Rambles
Notícia: Cau una xarxa que obligava dones nigerianes a prostituir-se a Les Rambles
Comparteix
La Policia Nacional ha detingut set persones i ha alliberat dues dones explotades
Les obres de reforma de la Rambla s’endarrereixen a 2021
Notícia: Les obres de reforma de la Rambla s’endarrereixen a 2021
Comparteix
L'Ajuntament ha anunciat la nova data als veïns i preveu una partida de mig milió d'euros als pressupostos de 2020 per als preparatius

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa