Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau una xarxa que obligava dones nigerianes a prostituir-se a Les Rambles
  • CA

La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a l’explotació sexual de dones nigerianes, que exercien la prostitució a Les Rambles. Durant l’operació s’han alliberat dues dones i s’han detingut 7 persones. La xarxa portava les víctimes des de Nigèria sota la promesa de feina i un futur a Barcelona, i utilitzaven diversos contactes a Níger, Líbia, Argelia, Líbia, Marroc i Itàlia per facilitar el pas de les dones. “Utilitzaven pràctiques de vudú, yuyu i màgia negra per atemorir-les i manipular-les amb facilitat”, detalla la Policia Nacional. 

Un cop arribaven a Barcelona, les dones eren obligades a exercir la prostitució i a robar els seus clients per pagar el deute amb el grup criminal pel viatge a Espanya. Una de les víctimes relatava com una “mami” era l’encarregada de controlar-la les 24 hores del dia. La “mami” era una altra dona nigeriana que ja havia estat detinguda a França per fets similars i que, amb l’ajuda d’un sicari, amenaçava les dones explotades perquè busquessin clients a Les Rambles. 

Durant l’operació s’han confiscat 9.000 € en efectiu, documentació relacionada amb activitats il·legals, equips informàtics, mòbils, tauletes i un matxet de grans dimensions.

Més notícies
Cau una xarxa que introduïa vietnamites pel Prat per explotar-los en centres de manicura
Notícia: Cau una xarxa que introduïa vietnamites pel Prat per explotar-los en centres de manicura
Comparteix
A Barcelona la Policia Nacional ha registrat 10 centres de manicura i s'han detingut 37 persones a tot l'Estat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa