Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primer ‘escrache’ a casa d’un directiu de Blackstone, a la Bonanova
  • CA

Ho van anunciar ahir i avui ja han començat. El Sindicat d’Habitatge del Raval ha posat en marxa la seva campanya d’escraches contra directius de Blackstone instal·lats a Barcelona. L’entitat que lluita contra els desnonaments s’ha presentat davant del pis d’un dels màxims responsables del fons immobiliari a la capital de Catalunya, al barri de la Bonanova, amb una pancarta que diu “Si vosaltres veniu a les nostres cases nosaltres anirem a les vostres”.

El lema de l’acció és “avui la por canviarà de bàndol”. I afegeixen: “No hi ha un desnonament que hem de parar, sino una guerra contra Blackstone que hem de guanyar”.

Després, els participants en la protesta han recorregut els carrers del barri perquè els veïns del directiu vegessin la manifestació. “Si es pensaven que la guerra es desenvoluparia només als nostres barris, s’equivocaven. Avui comença una nova etapa en el conflicte. Barcelona s’ha aixecat contra la barbàrie de Blackstone“, han advertit.

Més notícies
‘Escrache’ amb data oberta als directius del fons immobiliari Blackstone
Notícia: ‘Escrache’ amb data oberta als directius del fons immobiliari Blackstone
Comparteix
El Sindicat del Raval anuncia que ha rebutjat l’oferta per a les 10 famílies que poden ser desallotjades per sorpresa fins al 15 de juliol
“Amb Blackstone no s’hi atreveixen”, la crítica a les administracions de deu famílies del Raval
Notícia: “Amb Blackstone no s’hi atreveixen”, la crítica a les administracions de deu famílies del Raval
Comparteix
Tot un edifici ocupat afronta un desnonament en obert les pròximes dues setmanes i l'Ajuntament ha negociat una oferta amb la propietat que no satisfà els activistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa