El preu dels lloguers al districte de Sant Martí ha crescut un 5,4% en un any i s’han situat en 949 euros de mitjana, segons les dades del segon trimestre recopilades per l’Institut Català del Sòl (Incasol), que el col·loquen com el sisè més car de Barcelona. Tot i això, la distribució dels preus per varis és molt diferent. Al districte hi ha dos dels cinc barris més cars de Barcelona: la Vila Olímpica del Poblenou (tercer amb 1.445 euros) i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou (quart amb 1.388 euros).

Un altre barri que destaca per una fita negativa és el Parc i la Llacuna del Poblenou, que aquest 2019 ha entrat al club dels barris amb un lloguer mitjà per sobre dels 1.000 euros. Concretament se situa en 1.066 euros després de pujar un 11% en un any. El Poblenou, amb 996 euros, es queda a les portes de la barrera psicològica del miler d’euros. Per la seva banda, la Verneda també s’ha encarit un 11% i pràcticament arriba als 800 euros de mitjana, que el converteixen en el barri més barat del districte.

Fes clic als barris per veure el preu mitjà del lloguer (2T 2019)

Nou comentari

Més notícies
Els preus del lloguer a Vallcarca s'han disparat un 10% respecte a l'any passat / XFDC

Vallcarca ja és el barri més car de Gràcia amb un lloguer per sobre dels 1.000 euros

El barri ha superat per primera vegada la Vila de Gràcia i el Camp d'en Grassot

El preu del lloguer a Nou Barris supera els 700 euros per primera vegada

El districte era l'última zona de Barcelona amb lloguers barats | Alguns barris com Ciutat Meridiana o Trinitat Vella mantenen preus més assequibles
El districte de Sants-Montjuïc és el quart més barat de Barcelona / Josep Panadero

La pujada dels lloguers no s’atura i els pisos s’encareixen un 6,4% a Sants-Montjuïc

És un dels districte amb menor diferencial de preus entre barris | Sants i la Font de la Guatlla, els més cars