Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desnonen una veïna de Sants i l’Ajuntament esbronca Interior
  • CA

Un nou desnonament ha despertat els veïns d’Hostafrancs amb una forta presència policial. Pocs minuts abans de les set del matí, dues furgones dels ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d’Esquadra) han tallat el carrer de Leiva per actuar com a policia judicial i garantir el desallotjament d’una veïna del barri d’Hostafrancs.

A través de les xarxes, el Grup Habitatge de Sants, ha fet una crida per evitar el desnonament. Malgrat els intents dels veïns perquè no acabes sent desallotjada, la veïna ha hagut de marxar del seu pis. Tanmateix, després del desnonament, el Grup Habitatge de Sants ha explicat a través d’un missatge a Twitter que la dona  no tenia cap alternativa habitacional oferida per part de cap servei i, per tant, ha estat “reallotjada a un pis col.lectiu i socialitzat per la nostra assemblea”.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc i també regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha lamentat a través d’una piulada que “s’hagi impedit” al Servei d’Intervenció en situacions de Pèrdua de l’Habitatge i Ocupacions (SIPHO) “mediar amb la comitiva judicial”. I ha interpel·lat directament la conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya com a responsable a l’hora de garantir “la tasca d’aquest servei”.

Els Mossos han detingut una persona per desobediència i atemptat a l’autoritat entre els activistes que intentaven impedir el desnonament. 

Més notícies
Desnonen una dona de 87 anys i la seva família per retardar-se en una quota, denuncia la PAH
Notícia: Desnonen una dona de 87 anys i la seva família per retardar-se en una quota, denuncia la PAH
Comparteix
Era el tercer intent de desnonament i, finalment, la família anirà a viure a una pensió de forma momentània
L'activista Lagarder Darciu amb els braços alçats i Roger Español durant el desnonament de l'Andreu. | D. C.
Desnonen un home aturat de 60 anys que viu sol
Notícia: Desnonen un home aturat de 60 anys que viu sol
Comparteix
Els veïns, entre els quals hi ha els activistes Lagarder Danciu i Roger Español, i els Serveis Socials han intentat que els propietaris acceptin una treva per trobar una solució

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa