Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acampada reivindicativa al Poblenou contra la construcció d’una residència d’estudiants

La plataforma Ens Plantem del Poblenou han ocupat aquest dissabte un solar proper a la Gran Via per denunciar la manca de pisos públics i assequibles al barri i rebutjar la construcció d’una luxosa residència d’estudiants a la zona. Mig centenar de persones han celebrat al migdia una cercavila pels carrers del barri, sortint de Can Felipa i amb la participació de diversos col·lectius contra la gentrificació i pro-habitatge de la ciutat.

La parada final era el terreny del carrer Veneçuela on està previst alçar l’allotjament juvenil, però la presència de vigilants de seguretat al perímetre han disuadit als manifestants d’entrar-hi com tenien previst. Com a alternativa s’han dirigit cap a un altre solar del carrer Paraguai, aquest de titularitat municipal, per denunciar que l’Ajuntament el tingui buit i no el destini a habitatges per als joves del districte.

Tenen previst celebrar-hi dues jornades d’activitats, amb conferències i punxa-discos nocturns. També volen acampar-hi aquesta nit i començar a conrear un tros del terreny per fer-hi un hort comunitari. Ja han rebatejat el solar com a Hort Fortalesa.

Més notícies

El polèmic hotel de 300 habitacions del Poblenou estarà llest el 2021

Notícia: El polèmic hotel de 300 habitacions del Poblenou estarà llest el 2021
Comparteix
Els promotors han aconseguit finançament per construir dos nous edificis, un a Barcelona i l'altre a Madrid
Notícia: El polèmic hotel de 300 habitacions del Poblenou estarà llest el 2021 - Mobile

Nova polèmica al Poblenou per un hotel juvenil de 450 places

Notícia: Nova polèmica al Poblenou per un hotel juvenil de 450 places
Comparteix
L'Ajuntament aprova un nou projecte al costat de l’antiga fàbrica de Ca l’Alier, seu del futur laboratori de mobilitat de la UE
Notícia: Nova polèmica al Poblenou per un hotel juvenil de 450 places - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa