Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ESPAI LEGAL | Envia els teus dubtes sobre separacions i divorcis
  • CA

El consultori jurídic “Espai Legal”, iniciat fa un mes i mig pel TOT Barcelona en col·laboració amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes, abordarà aquesta quinzena un nou àmbit temàtic: les separacions i els divorcis.

Després de resoldre dubtes dels lectors sobre la declaració de renda, sobre arrendaments i sobre qüestions hereditàries, aquesta primera quinzena de juny el consultori rebrà consultes sobre separacions i divorcis. Qüestions com la guàrdia i custòdia dels fills, l’atribució del domicili conjugal i l’extinció del dret d’ús, les pensions d’aliments o compensatòries i la divisió dels béns comuns són algunes de les situacions que es plantegen habitualment als despatxos dels advocats especialistes en dret de família.

Fins al dimarts 15 de juny podeu enviar les vostres consultes sobre qüestions referides a separacions i divorcis per correu electrònic a l’adreça [email protected]

El TOT Barcelona farà una selecció dels dubtes més rellevants i els farà arribar als especialistes del bufet. Alonso-Cuevillas els respondrà en un contingut especial la setmana següent.

Recorda: consultes sobre les qüestions relatives a separacions i divorcis fins al 15 de juny a [email protected]

Alonso-Cuevillas Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, fundat l’any 1984 pels germans Josep Fèlix i Jaume Alonso-Cuevillas. Integrat per advocats especialitzats en diverses àrees del dret, el bufet és conegut pel gran públic per la seva participació en judicis molt mediàtics. La seva activitat abasta, però, les principals branques jurídiques i econòmiques, donant servei tant a particulars com a professionals, autònoms i empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa