Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cap nen sense casal d’estiu: l’objectiu de la Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona
  • CA

Cap nen sense estiu. És l’objectiu de la Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB), que amb el projecte Estiu fantàstic​ organitza campus i casals d’estiu a Barcelona perquè els més petits i els joves puguin gaudir de les activitats d’estiu. Els nens de famílies vulnerables tenen accés a beques d’entre el 30 i el 90% per pagar la quota de les estades als casals o campus que organitza la FEEB.

Els destinataris són nens d’entre 5 i 12 anys i joves d’entre 13 i 18 anys, segons detalla la fundació a la pàgina web. La iniciativa va sorgir al 2009 i es porta a terme a vuit nuclis de Barcelona i dos de Badalona. Tal com explica la fundació, entre els mesos de març i abril de cada any s’obtenen dades de quants nens poden tenir accés a les beques per participar en els campus de l’entitat. “L’objectiu de la campanya de beques d’estiu és que les famílies de màxima necessitat, aquelles derivades per les direccions dels centres educatius en coordinació amb serveis socials, no es quedin sense aquest recurs amb cobertura educativa  i alimentària”, informa la FEEB a la web. 

Els casals que ofereix la fundació són esportius i de lleure, i estan organitzats per la FEEB en col·laboració amb entitats esportives de cada barri. Els tècnics de la FEEB treballen amb les entitats dels barris per preparar activitats pels nens que participen als casals. A més, els monitors que s’encarreguen de dirigir els grups reben formació de la fundació per assegurar l’excel·lència del servei.

En cas que el fill d’una família no tingui accés a cap beca, el preu per l’estada és més econòmic que altres campus de la ciutat. “Les quotes setmanals d’aquests campus i casals són més baixes en comparació amb la resta de recursos que existeixen a nivell de ciutat durant el mes de juliol gràcies als diferents patrocinadors que donen suport al projecte”, afirmen des de la FEEB.

Més notícies
Fundació Hèlia: suport veïnal per les víctimes de violència masclista
Notícia: Fundació Hèlia: suport veïnal per les víctimes de violència masclista
Comparteix
Voluntàries de l'entitat acompanyen les dones que ho necessitin a denunciar o a parlar amb advocats
Fundació Ictus: viure després de la malaltia
Notícia: Fundació Ictus: viure després de la malaltia
Comparteix
Dona suport a les famílies dels pacients i informa sobre com superar els seus efectes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa