Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Zal Port invertirà 150 milions fins al 2021 i esgotarà la seva superfície”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Zal Port invertirà 150 milions fins al 2021 i esgotarà la seva superfície“. ZAL Port, l’empresa mixta que gestiona la Zona d’Activitats Logístiques del Port de Barcelona, invertirà 150 milions fins al 2021 per construir 271.000 nous metres quadrats de naus logístiques amb la intenció d’esgotar tot el terreny que queda per comercialitzar. Amb els nous desenvolupaments, ZAL Port passarà a gestionar 920.000 metres quadrats de naus entre projectes propis i concessions a tercers.

El Periódico: “Sense acord a la planta de Nissan de Barcelona“. La tercera reunió entre la direcció de Nissan i el comitè d’empresa per decidir el futur de la planta de la Zona Franca es va acabar amb posicions bastant distants. La multinacional ofereix un increment salarial del 0,5% pels anys 2020 i 2021 i el 80% dels salaris per a les prejubilacions que vol dur a terme per reduir 600 llocs de treball, una oferta que els sindicats consideren insuficient perquè no va acompanyada d’un pla de viabilitat per a la fàbrica.

El Economista: “El Sabadell entra a Portugal per captar 1.000 milions en banca d’empreses“. El Banc Sabadell ha obert una oficina de 500 metres quadrats a Lisboa que simbolitza el seu retorn a Portugal després de tres anys d’absència. L’entitat financera s’ha marcat com a objectiu arribar a un volum de negoci de 1.000 milions d’euros el 2022 i ajudar a créixer a les empreses espanyoles que operen al mercat portuguès.

Expansión: “Criteria ultima la compra de la seu de Torraspapel per 35 milions“. La filial immobiliària de Criteria, InmoCaixa, està a punt de tancar la compra de la seu de Torraspapel, al carrer Llull, per uns 35 milions d’euros. L’edifici, de 8.000 metres quadrats, està totalment ocupat i el mercat interpreta la compra com una inversió patrimonial i assegurar-se una rendibilitat a través del lloguer d’oficines.

El Economista: “CaixaBank contribueix amb 9.122 milions a l’economia“. La contribució de CaixaBank a l’economia espanyola es va situar en 9.122 milions d’euros el 2018, el que suposa un 0,76% del PIB estatal, segons les xifres de la mateixa entitat financera. A Portugal també va contribuir amb 743 milions addicionals, un 0,37% del total,

Més notícies

“El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Level sosté els vols transoceànics a Barcelona", titula El País
Notícia: “El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Nissan dona una setmana per pactar la retallada laboral a Barcelona”, titula La Vanguardia
Notícia: “Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa