Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Periódico: “El preu del lloguer a 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”. Els preus del lloguer a Barcelona han batut tots els rècords negatius els dos últims anys, però tot i això la capital catalana no és la ciutat més cara del país on llogar un pis. Sant Vicenç de Montalt encapçala la classificació amb un preu mitjà de 1.251,57 euros mensuals, 300 euros més que a Barcelona. Cabrils i Sant Cugat del Vallès completen el podi de localitats més cares, amb dues per sobre dels 1.100 euros.

El País: “Level sosté els vols transoceànics a Barcelona“. Level ha consolidat les seves operacions a l’Aeroport del Prat amb l’obertura de la nova ruta que connectar Barcelona amb Santiago de Xile i aposta per l’Amèrica Llatina com a principal zona d’expansió de la seva activitat, tot i que va perdre la cursa contra Norwegian per obrir una connexió amb el Perú. L’aerolínia del grup IAG vol disputar-li l’hegemonia al Prat incrementant la flota d’avions durant els pròxims anys.

La Vanguardia: “Social Car llança a Barcelona el seu primer servei de VTC”. Aquest dimarts Social Car començarà a operar com una empresa de VTC a Barcelona després de tancar acord amb diversos titulars d’unes 250 llicències. Al contrari que Cabify, Social Car aposta per complir escrupolosament els 15 minuts de precontractació que va imposar la Generalitat al mes de gener en plena disputa amb el sector del taxi. L’aplicació també vol captar taxistes per ampliar la seva oferta.

Via Empresa: “FemCat és un ‘lobby’ que vol influir amb dades, no fem posicionaments polítics”. La presidenta de la fundació i CEO de Vertix, Elena Massot, defensa en una entrevista que “tenir una administració eficient i col·laboradora és una necessitat de país”. La predecessora de Pau Relat, que ara és president de la Fira de Barcelona, també considera que “hi ha molta gent que té preocupació de país per tirar endavant i treballar per Catalunya”.

Cinco Días: “Caixabank va firmar 1.290 milions en préstecs verds durant 2018“. L’any passat Caixabank va signar 1.290 milions d’euros en préstecs verds i va finançar projectes d’energies renovables per 645 milions. En l’última dècada, l’entitat ha dedicat molts esforços a reduir la petjada de carbó de la seva activitat –un 69% des del 2009– i ha compensat més de 34.000 tones de CO₂ emeses a l’atmosfera.

Més notícies
“Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Nissan dona una setmana per pactar la retallada laboral a Barcelona”, titula La Vanguardia
La multinacional sueca Ikea prepara una prova per llogar mobles / IKEA
“Ikea llogarà mobles a 30 països partir del 2020”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Ikea llogarà mobles a 30 països partir del 2020”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Chacón prepara una reunió amb els 600 candidats a les cambres", publica La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa