Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Diari Ara: “Madrid decidirà si Vueling pot operar en cas d’un Brexit caòtic”. El ministeri de Foment fa setmanes que treballa en un pla de contingència per si el Brexit acaba sense acord. En el cas que el Regne Unit no trobi una solució, Vueling i Iberia, del grup britànic IAG, corren el risc de perdre els seus drets per operar a la Unió Europea. Brussel·les ha donat sis mesos de marge a les aerolínies per canviar l’estructura del seu accionariat perquè el 51% quedi en mans comunitàries. Després serà el govern espanyol qui haurà de donar el vistiplau al pla de reestructuració.

La Vanguardia: “Nissan dona una setmana per pactar la retallada laboral a Barcelona“. La direcció de Nissan té pressa per definir el pla de retallades a la seva planta de la Zona Franca de Barcelona i ha donat una setmana als sindicats per arribar a un acord que permeti reduir 600 llocs de treball. Després de dues reunions infructuoses, el comitè d’empresa manté les seves reserves sobre el futur de la fàbrica, que es mantindrà al 20% de la seva capacitat durant els pròxims anys.

El Periódico: “Forcadell invertirà fins a 3,5 milions d’euros en ‘proptechs'”. Forcadell es prepara per a la revolució tecnològica que ha sacsejat el sector i vol entrar a l’accionariat de 25 start ups immobiliàries –conegudes com a ‘proptech’– a través de la seva filial Innomads. Per fer-ho possible invertirà fins a 3,5 milions d’euros en els pròxims anys. De moment ja ha destinat mig milió per entrar a cinc projectes: PropCrowd, Eelp, Clic For Rent, We Smart Park i Shopinion.

La Vanguardia: “L’asseguradora francesa SFAM obre a Barcelona“. L’asseguradora SFAM ha triat Barcelona per instal·lar el seu primer centre d’atenció telefònica fora de França. La companyia ocuparà tres plantes de la torre Mapfre i donarà feina a unes 350 persones. D’aquesta manera, es confirma una operació que es va avançar al Mobile World Congress. Entre els motius per triar Barcelona destaquen la proximitat a la seu central, a prop de Lió, i les bones connexions ferroviàries entre ambdues ciutats.

El Economista: “Oaktree ultima comprar la promotora del Sabadell per 1.000 milions”. La venda de la promotora SDIN Residencial, propietat del Banc Sabadell, està a punt de tancar-se per una quantitat pròxima als 1.000 d’euros. El comprador seria el fons estatunidenc Oaktree, tot i que altres operadors internacionals havien mostrat interès. L’operació s’emmarca en el pla de desinversions d’actius no estratègics de l’entitat bancària, que permetrà millorar la fortalesa econòmica.

Més notícies
La multinacional sueca Ikea prepara una prova per llogar mobles / IKEA
“Ikea llogarà mobles a 30 països partir del 2020”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Ikea llogarà mobles a 30 països partir del 2020”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Chacón prepara una reunió amb els 600 candidats a les cambres", publica La Vanguardia
“Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Acciona, abocada al judici contra la Generalitat per ATLL", titula El Economista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa