Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions“. La gestora d’inversions de Javier Faus, Meridia Capital, ha venut una cartera de 18 edificis al grup suís Partners Group per 215 milions d’euros. Els immobles, ubicats a Madrid i Barcelona, són principalment edificis d’oficines i tenen una superfície conjunta de 91.000 metres quadrats. La gestió seguirà a càrrec de Meridia Capital.

El Economista: “Acciona, abocada al judici contra la Generalitat per ATLL“. Acciona i la resta de socis que van crear un consorci per fer-se càrrec d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL), l’empresa que gestiona l’aigua de l’àrea metropolitana de Barcelona, han decidit anar a judici després que la Generalitat hagi ratificat la liquidació del contracte de concessió. Demanen 305 milions d’euros i una indemnització per danys i perjudicis que eleva la quantitat reclamada a més de 1.000 milions.

Diari Ara: “Scytl nomena Silvia Caparrós nova consellera delegada“. Una de les principals empreses tecnològiques de Catalunya, Scytl, estarà dirigida per una dona. Silvia Caparrós ha estat nomenada consellera delegada de la companyia en substitució de l’alemany Holger Taubmann, que ha abandonat el càrrec després de només sis mesos per qüestions personals.

El Periódico: “Five Guys obrirà el 22 d’abril“. La cadena d’hamburgueseries Five Guys, coneguda mundialment per ser la preferida de l’expresident Obama, obrirà el seu quart restaurant a Barcelona el pròxim 22 d’abril. Es tracta d’una local de 600 metres quadrats ubicats al centre comercial El Triangle, a plaça Catalunya. L’obertura serà a la vetlla de Sant Jordi. La companyia ja disposa de restaurant a La Maquinista, Sagrada Família i Diagonal Mar.

Expansión: “Isdin creix gairebé un 20% amb el focus internacional posat a la Xina“. El laboratori Isdin, propietat de les companyies catalanes Esteve i Puig, va tancar el 2018 amb una facturació de 245 milions d’euros, un 19,5% més que l’any anterior. Enguany l’empresa té un ull posat a la Xina, que serà un país clau en la seva estratègia d’internacionalització.

Més notícies
“Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Cabify patrocina una pel·lícula sobre un VTC a Barcelona", publica Expansión
“Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Seat contracta 1.300 treballadors per reforçar Martorell", publica Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa