Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia“. Level acaba d’estrenar el seu nou vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile i ja pensa en l’obertura de noves rutes entre la capital catalana i Àsia. Es tracta més d’una declaració d’intencions que d’una realitat, però l’interès de l’aerolínia del grup IAG és un senyal de l’atractiu que genera l’Aeroport del Prat per donar servei a connexions de llarg radi.

Expansión: “Cabify patrocina una pel·lícula sobre un VTC a Barcelona“. El director novell Jorge M. Fontana ha rodat una pel·lícula, Boi, sobre un jove barceloní que accepta la seva primera carrera com a conductor d’un vehicle VTC i ha d’acompanyar dos empresaris asiàtics que ha viatjat a Barcelona per tancar un acord comercial. El film, rodat durant el Mobile World Congress. Cabify ha aprofita l’avinentesa per patrocinar la pel·lícula i reivindicar-se a la capital catalana en mig del conflicte obert amb la Generalitat per la nova regulació del sector.

El Economista: “Nissan produirà la meitat que fa cinc anys“. La planta de Nissan a la Zona Franca de Barcelona fabricarà 57.000 vehicles durant el pròxim any, menys de la meitat que fa cinc anys. Un nou símptoma de la crisi que travessa la fàbrica barcelonina, que té capacitat per produir 200.000 cotxes anuals i que està en ple procés de reconversió. Nissan vol prescindir del 20% de la plantilla i, a canvi, invertirà 70 milions d’euros en la construcció d’una nova fàbrica de pintura.

La Vanguardia: “Foment demana abaixar impostos i la despesa social per rellançar l’economia“. La patronal Foment del Treball, que agrupa les principals empreses catalanes, ha presentat una bateria de mesures per al pròxim govern que surti de les eleccions estatals del 28A. Entre les seves propostes destaca una baixada d’impostos i el desviament de part de la despesa social a mesures que impulsin l’activitat social.

Expansión: “El nou operador públic-privat d’habitatge de protecció oficial es retarda“. Les discrepàncies entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat pel nou decret d’habitatge han provocat que l’AMB i el mateix consistori hagin endarrerit fins a finals de juliol el termini per presentar ofertes per trobar un soci privat per Habitatge Metròpolis Barcelona, l’empresa públic-privada que ha de construir 4.500 pisos de protecció oficial durant la pròxima dècada.

Més notícies
“Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Crous i Masià boicotegen el ple de comiat de Valls a la Cambra”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Seat contracta 1.300 treballadors per reforçar Martorell", publica Expansión
“Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Radisson comença la cerca per obrir fins a 10 hotels a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"El Sabadell no tanca la porta a una fusió en un any, fins i tot amb Bankia", publica Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa