Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Ikea llogarà mobles a 30 països partir del 2020”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Diari Ara“Ikea llogarà mobles a partir del 2020”. La multinacional sueca Ikea ha anunciat que el pròxim any posarà en marxa una prova pilot per llogar mobles per obrir noves línies de negoci a 30 països. La idea seria que la companyia mantingués la propietat dels mobles i, a través d’una subscripció, els usuaris els podrien fer servir durant un període de temps limitats per després ser aprofitats per una altra persona i així allargar-ne la vida útil.

La Vanguardia: “Chacón prepara una reunió amb els 600 candidats a les cambres“. El departament d’Empresa i Coneixement convocarà una reunió amb els 600 candidats a les eleccions de les 13 cambres per explicar com funcionarà la votació electrònica, una de les grans novetats per als comicis que se celebraran al maig. La trobada té com a principal objectiu resoldre tots els dubtes sobre el sistema que ha de garantir una votació transparent i sense fraus, ja que nombrosos candidats han expressat dubtes sobre la seva fiabilitat.

Expansión: “Ercros inverteix a la seva fàbrica de Barcelona“. El grup químic Ercros ha augmentat un 14% la capacitat de producció de la seva planta de Cerdanyola del Vallès. La companyia podrà fabricar 25.000 tones anuals de pólvores minerals que s’utilitzen per produir aparells elèctrics, com interruptors o endolls, taps per a la indústria cosmètica i la perfumeria. El 85% de la seva producció s’exporta a 30 països.

El Periódico: “Nuclio llança Typs, la start up que avança les nòmines dels treballadors”. Nuclio Venture Builder, de l’emprenedor Carlos Blanco, ha creat Typs, una start up que permet que els treballadors d’una empresa puguin rebre per avançat part de la seva nòmina –sempre en funció dels dies treballats– per no haver d’esperar a final de mes per cobrar. La companyia, molt incipient, espera tancar la seva primera ronda de finançament a finals d’any.

Expansión: “Mind The Byte presenta concurs de creditors“. La start up bioinformàtica Mind The Byte ha presentat un concurs voluntari de creditors a un jutjat de Barcelona i el més probable que en els pròxims mesos s’hagi de liquidar. La companyia, que l’any passat va comprar el seu principal competidor, no ha aconseguit fer funcionar el seu negoci de desenvolupament de fàrmacs mitjançant la computació.

Més notícies
“Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Meridia Capital ven 18 edificis a Partners Group per 215 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Acciona, abocada al judici contra la Generalitat per ATLL", titula El Economista
“Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Level estudia obrir noves rutes aèries entre Barcelona i Àsia”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Cabify patrocina una pel·lícula sobre un VTC a Barcelona", publica Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa