Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Cinco Días: “Vueling reparteix un dividend rècord de 140 milions“. Vueling ha tancat el millor exercici econòmic de la seva història amb un benefici de 149,8 milions. Amb aquests resultats, la companyia aèria de baix cost més gran de l’Estat espanyol ha repartit un dividend de 140 milions, dels quals el 53,6% han anat a parar a IAG, matriu de l’aerolínia, i el 45,8% a Iberia, el segon accionista. El dividend ha crescut un 21,7% respecte a l’any passat.

La Vanguardia: “Tous dispara un 43% la venda en línia i crea un equip de negoci digital“. Tous ha tancat l’exercici 2018 amb una facturació de 466 milions i ja ha superat les 700 botigues a tot el món –només l’any passat en va obrir 90–. Però més enllà de la bona marxa del negoci tradicional, els resultats reflecteixen un augment del 43% en les vendes en línia, que ja són el tercer mercat de la companyia i suposen el 8% de la seva facturació anual.

El Economista: “L’independentisme no afectarà les inversions de Seat a Catalunya“. El president de Seat, Luca de Meo, ha assegurat a l’Àgora El Economista que la situació política de Catalunya no ha afectat l’activitat de la companyia. Tot i això, el directiu no ha volgut comentar la conjuntura política i s’ha limitat a celebrar els tres anys consecutius de resultats rècord. La prioritat de Seat, ha dit De Meo, és produir cotxes.

Expansión: “Nissan planteja millores salarials i per a les prejubilacions“. L’última reunió de la direcció i els sindicats de Nissan ha acabat sense acord tot i la nova oferta de la multinacional japonesa, que ha posat sobre la taula millores salarials i ha augmentat les compensacions de les prejubilacions. És la sisena reunió per negociar l’ERO de 600 treballadors que Nissan vol retallar a la Zona Franca i a Montcada i Reixach per millorar la competitivitat de les plantes.

Cinco Días: “Argentina tanca el conflicte amb Agbar i Suez per les aigües de Buenos Aires“. Argentina i Suez ha arribat a un acord per tancar el conflicte per les aigües de Buenos Aires després el 2006 l’aleshores president argentí, Néstor Kirchner, decidís retirar les concessions. L’acord inclou el pagament de 220 milions d’euros al grup francès, dels quals 60 milions aniran a Aigües de Barcelona.

Més notícies

“El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa

Notícia: “El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa
Comparteix
"HM Hospitales compra la clínica Sant Jordi per 14 milions d'euros", titula La Vanguardia
Notícia: “El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa - Mobile

“La floristeria online Colvin obre la primera botiga física”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “La floristeria online Colvin obre la primera botiga física”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Storytel, el Netflix dels audiollibres", publica Via Empresa sobre la companyia sueca
Notícia: “La floristeria online Colvin obre la primera botiga física”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa