Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Diari Ara: “El Govern mantindrà el sistema de vot electrònic a les cambres tot i el rebuig de l’Estat“. El sistema de vot electrònic a les eleccions de les cambres de comerç que se celebraran al maig segueixen generant polèmica. Als dubtes sobre la seva fiabilitat expressats per alguns candidats, ara s’hi suma el govern de l’Estat, que també reclama un sistema de doble autenticació. Tot i això, el Govern sembla decidit a mantenir el sistema actual, que només requereix un certificat digital.

La Vanguardia: “HM Hospitales compra la clínica Sant Jordi per 14 milions d’euros“. El grup HM Hospitales ha comprat la clínica Sant Jordi de Sant Andreu per 14 milions d’euros després de rebre el vistiplau de la junta d’accionistes del centre. El grup, que ja va comprar recentment la clínica Delfos, s’ha compromès a invertir 50 milions en els pròxims anys per construir un nou edifici que tindrà una capacitat de 120 llits i en quadruplicarà la facturació.

Cinco Días: “El Sabadell tanca la venda de la seva plataforma Solvia a Intrum“. El Banc Sabadell ha venut el 80% de la seva plataforma immobiliària al grup suec Intrum per 241 milions d’euros, als quals es podrien sumar uns altres 40 segons com evolucioni el negoci immobiliari els pròxims anys. Amb aquesta venda, l’entitat ha aconseguit una plusvàlua de 138 milions. Ara està pendent de vendre la promotora Solvia Desarrollos Inmobiliarios, per la qual espera ingressar uns altres 1.000 milions.

Expansión: “Barcelona perd el ‘hub’ logístic d’Adeo per al sud d’Europa“. Adeo, l’empresa matriu de Leroy Merlin, ha escollit Marsella per instal·lar el seu centre logístic per al sud d’Europa en detriment de Barcelona i Gènova, que eren les dues altres ciutats que competien per acollir-lo. Un dels motius per descartar Barcelona podria haver estat l’escassetat de sòl logístic a la capital catalana, que els últims anys ha aconseguit atreure desenes de multinacionals.

El Economista: “CaixaBank emetrà 7.500 milions de deute ‘anticrisi‘”. CaixaBank ha anunciat que col·locarà 7.500 milions de deute anticrisi en els pròxims tres anys per complir amb els requisits de la UE per fer front a possibles pèrdues en cas d’una nova crisi financera. Segons els càlculs del Banc d’Espanya, l’entitat haurà d’assolir un volum d’aquests fons corresponents al 10,6% del total del passiu i de fons propis consolidats.

Més notícies
“La floristeria online Colvin obre la primera botiga física”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La floristeria online Colvin obre la primera botiga física”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Storytel, el Netflix dels audiollibres", publica Via Empresa sobre la companyia sueca
“Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”, el que diu la premsa
Notícia: “Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”, el que diu la premsa
Comparteix
"Empresaris de Catalunya carrega contra Chacón per la Cambra de Comerç", titula El Periódico

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa