Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”. El Barcelona Supercomputing Center (BSC) competirà amb el centre finlandès CSC i l’italià Cineca per acollir un dels supercomputadors més potents d’Europa el 2021. Així ho recull l’organisme que gestiona la convocatòria, l’EuroHPC-JU. Un total de 16 països donen suport a una de les tres candidatures, el valor total dels quals supera els 650 milions d’euros.

El Periódico: “Empresaris de Catalunya carrega contra Chacón per la Cambra de Comerç”. Empresaris de Catalunya ha enviat una carta a la consellera d’Empresa, Carme Chacón, per exigir que es “garanteixi” transparència a les eleccions a les cambres de comerç. L’associació, obertament antiindependentista, té dubtes sobre la fiabilitat del sistema de vot electrònic, que no té un mecanisme de doble verificació, i acusa la Generalitat de voler afavorir les candidatures que compten amb el suport de l’ANC.

Cinco Días: “Mediapro prosegueix la seva expansió al Canadà amb l’adquisició de Tri-Lite TV“. Mediapro Canadà ha adquirit la productora canadenca Tri-Lite TV, amb seu a Ontario, que compta amb un centre de producció, controls de realització i mitjans tècnics per cobrir esdeveniments esportius, d’entreteniment i informatius al Canadà i als EUA. Amb la compra de la companyia, líder del sector, Mediapro consolida la seva expansió al país nord-americà.

La Vanguardia: “Congelats a mida“. L’empresa familiar de distribució de congelats Friman s’ha fixat en l’àrea metropolitana de Barcelona i Andorra per seguir creixent. L’empresa ha reforçat el seu equip comercial i aposta per la innovació per augmentar la seva presència a bars i restaurants. La companyia disposa d’unes 4.000 referències i va tancar el 2018 amb 42,5 milions de facturació, una xifra que espera millorar en un 10% aquest any.

Expansión: “MMM salda el seu deute concursal i incrementa la seva facturació un 10%“. El fabricant de tubs barceloní Manufactura Moderna de Metales (MMM) ha aconseguit pagar els 16,5 milions d’euros de deute concursal que tenia des del 2009 i ha reflotat la seva activitat amb un increment del 10% de la seva facturació. L’empresa va sol·licitar un concurs voluntari de creditors el 2008 i una dècada després ha posat a zero el deute amb els seus creditors.

Més notícies

“Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa

Notícia: “Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa
Comparteix
"Ryanair preveu tres anys més de caos al cel europeu"​, titula La Vanguardia
Notícia: “Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa - Mobile

“Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa

Notícia: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa
Comparteix
“Damm inverteix 10 milions d’euros en el seu pla de transformació digital”, titula El Periódico
Notícia: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa