Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Cinc països aposten per Barcelona per acollir el supercomputador”. El Barcelona Supercomputing Center (BSC) competirà amb el centre finlandès CSC i l’italià Cineca per acollir un dels supercomputadors més potents d’Europa el 2021. Així ho recull l’organisme que gestiona la convocatòria, l’EuroHPC-JU. Un total de 16 països donen suport a una de les tres candidatures, el valor total dels quals supera els 650 milions d’euros.

El Periódico: “Empresaris de Catalunya carrega contra Chacón per la Cambra de Comerç”. Empresaris de Catalunya ha enviat una carta a la consellera d’Empresa, Carme Chacón, per exigir que es “garanteixi” transparència a les eleccions a les cambres de comerç. L’associació, obertament antiindependentista, té dubtes sobre la fiabilitat del sistema de vot electrònic, que no té un mecanisme de doble verificació, i acusa la Generalitat de voler afavorir les candidatures que compten amb el suport de l’ANC.

Cinco Días: “Mediapro prosegueix la seva expansió al Canadà amb l’adquisició de Tri-Lite TV“. Mediapro Canadà ha adquirit la productora canadenca Tri-Lite TV, amb seu a Ontario, que compta amb un centre de producció, controls de realització i mitjans tècnics per cobrir esdeveniments esportius, d’entreteniment i informatius al Canadà i als EUA. Amb la compra de la companyia, líder del sector, Mediapro consolida la seva expansió al país nord-americà.

La Vanguardia: “Congelats a mida“. L’empresa familiar de distribució de congelats Friman s’ha fixat en l’àrea metropolitana de Barcelona i Andorra per seguir creixent. L’empresa ha reforçat el seu equip comercial i aposta per la innovació per augmentar la seva presència a bars i restaurants. La companyia disposa d’unes 4.000 referències i va tancar el 2018 amb 42,5 milions de facturació, una xifra que espera millorar en un 10% aquest any.

Expansión: “MMM salda el seu deute concursal i incrementa la seva facturació un 10%“. El fabricant de tubs barceloní Manufactura Moderna de Metales (MMM) ha aconseguit pagar els 16,5 milions d’euros de deute concursal que tenia des del 2009 i ha reflotat la seva activitat amb un increment del 10% de la seva facturació. L’empresa va sol·licitar un concurs voluntari de creditors el 2008 i una dècada després ha posat a zero el deute amb els seus creditors.

Més notícies
“Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa
Notícia: “Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa
Comparteix
"Ryanair preveu tres anys més de caos al cel europeu"​, titula La Vanguardia
“Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa
Notícia: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa
Comparteix
“Damm inverteix 10 milions d’euros en el seu pla de transformació digital”, titula El Periódico

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa