Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”. L’atractiu de Catalunya com a destí turístic s’ha multiplicat en els darrers anys. Així ho demostren informes com el de l’Eurostat, que situa el país com una de les destinacions preferides pels europeus. Zones com la Costa Brava, el Pirineu i Tarragona han trobat en la gastronomia, el paisatge i la cultura la clau del seu èxit turístic, reclamen a Barcelona que assumeixi el lideratge en la configuració d’una estratègia de país que inciti els visitants que arriben a la capital a visitar la resta del territori.

El Periódico: “Damm inverteix 10 milions d’euros en el seu pla de transformació digital”. La cervesera catalana Damm ha impulsat un departament de transformació digital on actualment hi treballen 10 persones, que gestionen més de 145 iniciatives. En els dos anys i mig que fa que funciona, Damm ha invertit 10 milions d’euros en projectes d’anàlisi de dades, impressió 3D, realitat virtual, teletreball o sensorització de les fàbriques.

El Economista: “Colòmbia obre la porta a indemnitzar Naturgy per intervenir Electricaribe”. El govern colombià està disposat a negociar una indemnització per compensar Naturgy per la intervenció d’Electricaribe el 2016. D’aquesta manera, es podria tancar un litigi que enfronta les dues parts a les corts d’Arbitratge de les Nacions Unides i del Banc Mundial per gairebé 1.900 milions d’euros.

Via Empresa: “Les 10 millors startups per treballar a Barcelona”. Acceptaries treballar en una empresa tecnològica, dinàmica, divertida, amb bon ambient i, sobretot, plena de reptes per endavant? T’imagines, a més, que aquesta empresa és de nova creació i entre tot l’equip la catapulteu cap a la fama? I, si a més, l’empresa està a Barcelona? Si diries que sí amb els ulls tancats a una oferta així, aquest és el teu rànquing. Segons Silicon Canals, un dels blogs sobre startups més influent dels Països Baixos, a la capital catalana “estan naixent startups molt interessants que estan contractant nous talents”.

El Periódico: “La moda nupcial conquereix Barcelona”. La Valmont Barcelona Bridal Fashion Week convertirà la ciutat en el centre de la moda nupcial entre el 23 i el 28 d’abril. Uns 900 vestits de 35 firmes de tot el món lluiran a la passarel·la dels pavellons 1 i 2 del recinte firal de Montjuïc. L’esdeveniment es divideix en dues parts: la passarel·la (23-26 d’abril) i la fira comercial (26-28 d’abril).

Més notícies

“Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Ferrovial, FCC i OHL-Acciona pugnen pel gran contracte de Colau"​, publica Expansión
Notícia: “Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa

Notícia: “Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa
Comparteix
"Mediapro creix un 20% i aconsegueix un ebitda de 222 milions", titula Expansión
Notícia: “Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa