Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte“. Els sindicats de Nissan temen que la multinacional presenti un ERO en qualsevol moment després que aquest dijous s’acabés el termini per negociar un ajustament que afectaria 600 treballadors, el 20% de la plantilla que treballa a la planta de la Zona Franca de Barcelona. L’oferta de Nissan és aconseguir 500 prejubilacions i 100 baixes voluntàries, tot i que les condicions econòmiques són inferiors a les d’altres anys.

Expansión: “Ferrovial, FCC i OHL-Acciona pugnen pel gran contracte de Colau”. El contracte de la neteja i la recollida d’escombraries de l’Ajuntament, valorat en més de 300 milions anuals durant una dècada, ha atret l’interès de les principals empreses del sector. El contracte es divideix en quatre lots i els guanyadors, que no se sabran fins al novembre, hauran d’invertir 185 milions en nous contenidors i vehicles i s’hauran de subrogar els 4.000 treballadors de les companyies que ara presten el servei.

Via Empresa: “La Cambra preveu que l’economia catalana freni entre el 2019 i el 2020”. La Cambra de Comerç de Barcelona ha mantingut les previsions de creixement del PIB català en el 2,1% el 2019, una dècima menys que l’economia espanyola i mig punt per sota de l’any anterior. Una fase de desacceleració que s’allargarà també el 2020, amb un creixement del 2%, ha previst l’ens en l’informe trimestral d’anàlisi de la conjuntura econòmica.

El Economista: “CaixaBank retira les baixes forçoses de l’ERO per a 2.157 treballadors”. La direcció de CaixaBank ha acceptat retirar les baixes forçoses de les converses sobre l’ERO per a 2.157 treballadors sempre que s’aconsegueixi arribar a un acord pactat amb els sindicats per definir les condicions de la reducció de plantilla. Els sindicats havien amenaçat amb aturades i protestes si l’entitat bancària mantenia les baixes forçoses a l’expedient que negocien.

Expansión: “Aticco obrirà un ‘coworking’ de 6.300 metres al 22@“. La start up catalana Aticco obrirà un centre de coworking de 6.300 metres quadrats al 22@, el cinquè de l’empresa a Barcelona i el més gran que haurà obert fins ara. El nou centre, ubicat al carrer Pallars, s’inaugurarà el setembre i disposarà tant d’oficines privades com d’espais de treball oberts, sales de reunions i fins i tot d’un auditori.

Més notícies
“Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa
Notícia: “Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa
Comparteix
"Mediapro creix un 20% i aconsegueix un ebitda de 222 milions", titula Expansión
“Sanció a Cabify per no respectar els 15 minuts de precontractació”, el que diu la premsa
Notícia: “Sanció a Cabify per no respectar els 15 minuts de precontractació”, el que diu la premsa
Comparteix
“El president de Seat reclama un marc estable per al motor espanyol”, publica La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa