Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Sanció a Cabify per no respectar els 15 minuts de precontractació”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El País: “La Generalitat sanciona Cabify per no respectar els 15 minuts de precontractació”. El departament de Territori i Sostenibilitat ha obert diversos expedients sancionadors a Prestige & Limousin, l’empresa amb la qual Cabify opera a Barcelona, per incomplir els 15 de precontractació que estableix el decret aprovat al gener. La direcció general de Transports i Mobilitat ha donat 10 dies a la companyies perquè aclareixi de manera “clara i inequívoca” com està operant a Catalunya. Cabify no ha volgut valorar la decisió i ha anunciat que aportarà tota la informació requerida.

La Vanguardia: “El president de Seat reclama un marc estable per al motor espanyol”. El president de Seat, Luca de Melo, ha demanat als partits polítics que impulsin un pacte d’Estat per garantir l’estabilitat del sector automobilístic a llarg termini. La incertesa sobre el futur del dièsel i les noves tecnologies va reduir les vendes en 25.000 unitats durant l’any passat. El sector de l’automòbil representa el 10% del PIB estatal i dona a feina a 24.500 persones.

El Periódico: “Mango i el seu ‘omniclient’”. Mango vol impulsar un pla de fidelització de clients per revitalitzar la companyia i el comerç electrònic. El projecte, que ha costat tres milions d’euros, busca un millor coneixement dels hàbits de compra dels seus clients i premiarà les compres i altres accions –com portar la roba a reciclar a les botigues de la cadena– amb un sistema de punts de permetrà obtenir descomptes i altres avantatges.

La Vanguardia: “VMWare instal·la a Barcelona un centre de vendes mundial”. La multinacional estatunidenca VMWare ha escollit Barcelona per instal·lar una oficina que centralitzarà les vendes de la companyia a Europa, Àfrica i l’Orient Mitjà. L’empresa, propietat del fabricant d’ordinadors Dell, té previst invertir 90 milions d’euros en els pròxims cinc anys i donarà feina a 250 persones quan el centre estigui a ple rendiment.

Cinco Días: “Cepsa planteja la venda a Naturgy del seu 42% al gasoducte Medgaz”. El fons sobirà d’Abu Dhabi, propietari de Cepsa, està negociant la venda del 42% que la petroliera té al gasoducte Medgaz, que connecta Algèria i Espanya a través d’Almeria. La seva intenció es vendre la seva participació a Naturgy, que ja compta amb un 15% de la companyia i que disposa d’un dret de tanteig i retracte sobre qualsevol desinversió.

Més notícies
“Zal Port invertirà 150 milions fins al 2021 i esgotarà la seva superfície”, el que diu la premsa
Notícia: “Zal Port invertirà 150 milions fins al 2021 i esgotarà la seva superfície”, el que diu la premsa
Comparteix
"Sense acord a la planta de Nissan de Barcelona", publica El Periódico sobre les negociacions a la planta de la Zona Franca
“El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El lloguer de 10 municipis catalans és superior al de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Level sosté els vols transoceànics a Barcelona", titula El País

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa