Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Damm comença les proves per eliminar les anelles de plàstic”, el que diu la premsa
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “Estrella Damm comença les proves per a l’eliminació de les anelles de plàstic”. Damm està treballant en l’eliminació de les anelles de plàstic utilitzades per a unir els packs de les seves llaunes amb la implantació d’un nou sistema d’embalatge fabricat amb materials totalment biodegradables. La companyia està realitzant una prova amb Estrella Damm.

Expansión: “Mediapro creix un 20% i aconsegueix un ebitda de 222 milions“. La bona marxa del seu negoci internacional ha disparat un 20% els ingressos de Mediapro, que es van situar en 1.967 milions. La incorporació del grup xinès Orient Hontai, que posseeix el 53% de la companyia, ha permès expandir la seva activitat cap al sud-est asiàtic i en l’actualitat ja disposen de 58 delegacions a tot el món.

El Periódico: “ICL porta el Bages al port”. La nova terminal intermodal d’ICL Iberia al Port de Barcelona començarà a funcionar a finals d’any, quan està previst que acabin les obres de construcció. La companyia israelita ha invertit 77,3 milions per millorar les exportacions de sals i potasses des de Súria. La nova instal·lació té una capacitat per moure 25 tones diàries de mercaderies, que majoritàriament són per a l’exportació.

El Economista: “El Sabadell reobre la guerra hipotecària amb el tipus d’interès fix més baix“. La pròxima entrada en vigor de la nova llei hipotecària, que està previst que encareixi els préstecs per comprar pisos, ha reobert la guerra pels tipus d’interès. El Banc Sabadell ha estat el primer a reaccionar i ha llançat el crèdit a tipus fix més baix del mercat amb un interès de l’1,9%.

Expansión: “Fira treballa per renovar el MWC, però també per reduir el seu pes“. El nou president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha començat el seu mandat al capdavant de l’ens amb el repte de renovar el contracte del Mobile World Congress (MWC), que expira el 2023. També hi ha la necessitat de reduir el pes que el congrés té en els comptes anuals, ja que actualment el MWC suposa el 30% de la facturació de Fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa