Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Diari Ara: “El fabricant català Silence llançarà la seva primera moto elèctrica per a particulars”. El fabricant català de motos elèctriques Silence llançarà aviat el seu primer model destinat al mercat dels particulars. La companyia, participada per Criteria, Repsol i el CDTI, espera doblar la seva producció i arribar a les 7.500 unitats fabricades entre els tres models que comercialitza. Aquest any també preveu facturar 31 milions.

La Vanguardia: “Ryanair preveu tres anys més de caos al cel europeu”. L’aerolínia irlandesa Ryanair preveu que la saturació del sistema de control aeri europeu duri almenys tres anys més. L’arribada de la Setmana Santa serà una nova prova per a les companyies aèries, que esperen “una temporada complicada” perquè, malgrat la predisposició de Brussel·les per buscar solucions, la falta de personal i l’absència d’un espai aeri europeu únic dificultaran les operacions en mesos de gran demanda.

Cinco Días: “Tusquets deixa EFPA España per centrar-se en la Cambra de Barcelona”. El banquer Carles Tusquets té previst abandonar la presidència de l’Asociación Europea de Asesoría y Planificación Financiera en España (EFPA) per centrar-se en les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Tusquets vol dedicar tots els seus esforços en uns comicis que es preveuen més disputats que mai per la gran concurrència de candidats.

La Vanguardia: “El tràfic de contenidors del Port de Barcelona creix un 6% de gener a març”. El tràfic de contenidors al Port de Barcelona va créixer un 6,2% el primer trimestre del 2019 respecte al mateix període de l’any anterior, i ha registrat un tràfic de contenidors de 838.820 TEU. En un comunicat aquest dimarts, el port ha informat que els segments d’activitat que han experimentat un creixement més positiu han estat els transbordaments (+18%) i les importacions (+8,1%), mentre que els contenidors d’exportació van registrar un descens del 13,6%.

Cinco Días: “Afarvi planeja la seva expansió per Catalunya de la mà de les grans farmacèutiques”. Afarvi Sistemas, especialitzada en enginyeria, fabricació i muntatge d’equips per a la indústria farmacèutica, planeja expandir-se a Catalunya per aprofitar l’enorme presència de farmacèutiques que hi ha al país. A través de la seva delegació catalana, Afarvi busca captar nous clients per consolidar-se com una de les companyies puntures del sector.

Més notícies

“Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa

Notícia: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa
Comparteix
“Damm inverteix 10 milions d’euros en el seu pla de transformació digital”, titula El Periódico
Notícia: “Catalunya reclama a Barcelona lideratge en l’estratègia turística del país”, el que diu la premsa - Mobile

“Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Ferrovial, FCC i OHL-Acciona pugnen pel gran contracte de Colau"​, publica Expansión
Notícia: “Temor a un ERO a Nissan si no s’aconsegueix un pacte”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa