Vaga a l’aeroport del Prat: Iberia situa el seguiment al 26,18% i UGT l’eleva al 70%

La companyia assegura que s'han produït 176 sortides i 173 arribades | S'han cancel·lat un centenar de vols

Iberia eleva el seguiment de la jornada de vaga d’aquest divendres dels treballadors de terra de l’aeroport del Prat fins al 26,18%, segons dades de les 18:30 hores. En un comunicat, la companyia aèria informa que a l’aeroport de la capital catalana s’han atès 349 vols, 176 sortides i 173 arribades. Segons Iberia, la jornada transcorre amb “normalitat i sense cap incidència” als aeroports de Barcelona i Madrid.

Per la seva banda, el sindicat UGT calcula que el seguiment de la vaga dels treballadors és del 70%. S’han cancel·lat un centenar de vols al Prat entre avui i demà dissabte per la vaga del personal de terra d’Iberia. La gran majoria, 92, són de Vueling.

Els serveis mínims decretats pel Ministeri de Foment són del 53% per als vols peninsulars i estrangers on l’alternativa de transport públic suposi un recorregut de cinc hores o més. En el cas de vols peninsulars amb un recorregut inferior a cinc hores els serveis fixats són del 32% i en la connexió amb les illes es garanteixen el 100% dels vols.

Més informació

Nou comentari