Trens de la L9 cada tres minuts en hora punta durant el Mobile

També s'oferirà un servei d'autobús llançadora regular fins a la seu de la Fira a Gran Via

TMB reforçarà entre el 28 de juny i l’1 de juliol la L9 Sud, que enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport del Prat. El servei s’intensificarà a l’hora punta del matí, amb trens cada tres minuts amb motiu del Mobile World Congress.

El metro desplegarà senyalització informativa del congrés a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya. A més, s’oferiran autobusos llançadora regulars de la línia H12, a través de la parada Plaça d’Europa.

Addicionalment, l’organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d’autobusos que connectarà els dies 28, 29 i 30 de juny, de 8.00 a 20.00 hores, el recinte firal de la Gran Via amb la plaça d’Espanya. Aquest servei s’acabarà a les 16.00 hores de l’últim dia de fira, l’1 de juliol.

Aplicacions 5G

D’altra banda, en el context del Congrés Mundial del Mòbil 2021, TMB desenvoluparà dues experiències o d’aplicació de la tecnologia 5G al transport públic, mitjançant la difusió de continguts en alta definició a l’interior d’un autobús i un assistent de traducció simultània per a la informació a l’usuari. Així, un dels vehicles de TMB assignats al servei especial d’autobús llançadora entre la plaça d’Espanya i el recinte firal s’ha equipat amb un router 5G i pantalles ultrapanoràmiques mitjançant els quals es rebran i reproduiran en streaming continguts relacionats amb el MWC.

Els mateixos dies, TMB desplegarà tres informadors amb dispositius mòbils tipus tauleta dotats de connectivitat 5G que permeten fer traducció simultània en 25 idiomes.

Més informació

Nou comentari