Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trens de la L9 cada tres minuts en hora punta durant el Mobile
  • CA

TMB reforçarà entre el 28 de juny i l’1 de juliol la L9 Sud, que enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport del Prat. El servei s’intensificarà a l’hora punta del matí, amb trens cada tres minuts amb motiu del Mobile World Congress.

El metro desplegarà senyalització informativa del congrés a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya. A més, s’oferiran autobusos llançadora regulars de la línia H12, a través de la parada Plaça d’Europa.

Addicionalment, l’organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d’autobusos que connectarà els dies 28, 29 i 30 de juny, de 8.00 a 20.00 hores, el recinte firal de la Gran Via amb la plaça d’Espanya. Aquest servei s’acabarà a les 16.00 hores de l’últim dia de fira, l’1 de juliol.

Aplicacions 5G

D’altra banda, en el context del Congrés Mundial del Mòbil 2021, TMB desenvoluparà dues experiències o d’aplicació de la tecnologia 5G al transport públic, mitjançant la difusió de continguts en alta definició a l’interior d’un autobús i un assistent de traducció simultània per a la informació a l’usuari. Així, un dels vehicles de TMB assignats al servei especial d’autobús llançadora entre la plaça d’Espanya i el recinte firal s’ha equipat amb un router 5G i pantalles ultrapanoràmiques mitjançant els quals es rebran i reproduiran en streaming continguts relacionats amb el MWC.

Els mateixos dies, TMB desplegarà tres informadors amb dispositius mòbils tipus tauleta dotats de connectivitat 5G que permeten fer traducció simultània en 25 idiomes.

Més notícies
 mentre presentava el que seria el MWC 2020 / Europa Press (David Zorrakino)
Hoffman, sobre el Mobile i Díaz Ayuso: “No he rebut cap trucada d’aquesta senyora”
Notícia: Hoffman, sobre el Mobile i Díaz Ayuso: “No he rebut cap trucada d’aquesta senyora”
Comparteix
L'organitzador del congrés de telefonia mòbil calcula que passaran entre 25.000 i 40.000 persones per la Fira
Imatge d'arxiu de demostració del funcionament de la T-Mobilitat / ACN
L’estrena de la T-Mobilitat coincidirà amb el Mobile World Congress
Notícia: L’estrena de la T-Mobilitat coincidirà amb el Mobile World Congress
Comparteix
Estava prevista una prova pilot al juny i el Govern la vol fer coincidir amb el congrés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa