Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hoffman, sobre el Mobile i Díaz Ayuso: “No he rebut cap trucada d’aquesta senyora”

graph –>

El dirigent de l’empresa GSMA, John Hoffman, ha reivindicat avui el vincle entre Barcelona i el Mobile World Congress (MWC) de cara al futur, en una entrevista a el programa El Matí de Catalunya Ràdio. Quan falten tres dies perquè comenci l’edició de represa del congrés sobre telefonia mòbil, després que es cancel·lés la cita de l’any passat i es retardés la celebració d’enguany, Hoffman ha insistit en la bona relació que tenen amb l’actual ajuntament barceloní. Preguntat per què passarà quan acabi l’actual compromís de mantenir el MWC a la capital catalana fins al 2024, el màxim responsable de la companyia que organitza l’esdeveniment ha respost: “Per què hauríem de canviar?”. Ara bé, també ha informat que encara no han segut a discutir-ho oficialment amb la resta d’actors implicats. El que sí ha remarcat és que no té cap mena de relació amb l’actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que va anunciar mesos enrere que es postularia per acollir el Mobile. “No he rebut cap trucada d’aquesta senyora”, ha apuntat l’empresari.

Pel que fa a l’edició que s’estrena el 28 de juny a Barcelona, John Hoffman ha assegurat que les baixes d’empreses importants i l’impacte de la pandèmia no va fer considerar en cap cas la desaparició del MWC. Alhora, ha explicat que a les companyies que han decidit mantenir la seva presència a la cita tecnològica no se’ls ha ofert “cap mena d’incentiu”. A més, ha fet una estimació i ha informat que l’organització calcula que assistiran entre 25.000 i 40.000 persones al congrés de quatre dies. Totes elles, però, hauran de tenir un resultat negatiu en coronavirus d’una prova realitzada durant les 72 hores prèvies. “La seguretat és principal prioritat”, ha insistit.

Pel que fa al futur, Hoffman ha apuntat que està “totalment decidit” que el pròxim Mobile World Congress se celebrarà la darrera setmana del febrer del 2022.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a juny 25, 2021 | 16:05
    Pep juny 25, 2021 | 16:05
    Senyora?. Fastigosa total.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa