Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sony, primera baixa del MWC en format presencial
  • CA

Ja hi ha la primera empresa que es dona de baixa del Mobile World Congress (MWC) en format presencial. És Sony. L’empresa nipona ha anunciat la decisió, només tres dies després que els màxims representants de l’esdeveniment més gran de telefonia mòbil del món mostressin la seva predeterminació al fet que aquest any sí que es pogués celebrar el MWC en el format habitual, entre el 28 de febrer i el 3 de març. Segons ha avançat la Cadena SER, la decisió no es vincula a hores d’ara a la sisena onada del coronavirus a Catalunya ni a la variant òmicron, completament implantada al territori.

“Sony ha pres la decisió de no participar amb el seu propi estand al Mobile World Congress el 2022. El món ha evolucionat cap a oportunitats digitals i online, i Sony Corporation es comunicarà de forma que pugui informar de les seves emocionants novetats en productes a una audiència més àmplia”, ha assenyalat un breu comunicat.

Sony ja va cancel·lar la seva presència en les dues edicions anteriors per la pandèmia i també va ser de les primeres grans marques en anunciar-ho. Per ara, és la primera gran baixa per a aquesta edició del Mobile World Congress, que de moment se celebrarà tal com estava previst entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Els organitzadors, pendents de l’evolució de la pandèmia

GSMA, l’organitzadora del MWC està pendent de l’evolució de la pandèmia. Asseguren que una mala evolució de la situació sanitària seria l’única cosa que pogués posar fre a la recuperació del format presencial. La Fira de Barcelona, on se celebra l’acte, espera acollir més de 1.500 expositors i persones de 150 països diferents. “La determinació a reunir el sector és indestructible”, ha sentenciat Hoffman, delegat de la companyia. L’any 2021 el format va ser descafeïnat; la baixa presencialitat i la manca d’immunitat a nivell social van frenar el múscul que exhibeix any rere any aquest esdeveniment. L’any 2020 directament ni va existir, perquè es va cancel·lar.

Els taxistes, en peu de guerra

Qui també ha amenaçat el normal desenvolupament de l’esdeveniment ha estat el sector del taxi. Com en altres ocasions, ha aprofitat el MWC com a mesura de pressió per aconseguir satisfer les seves reivindicacions. Aquest cop asseguren que si no poden posar càmeres de seguretat a l’interior dels vehicles, per intentar assolir una major seguretat per als empleats i els clients, boicotejaran l’acte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa