La segona consulta de la Cambra preguntarà sobre la contractació de personal qualificat

La Cambra de Comerç iniciarà divendres una nova consulta electrònica als empresaris, segons ha anunciat el seu president, Joan Canadell. La votació se centrarà en demanar sobre les “dificultats” de les companyies per trobar personal qualificat. “És un tema que preocupa molts empresaris i volem valorar-ho per fer propostes”, ha afirmat Canadell en una piulada.

La primera consulta, sobre les conseqüències econòmiques de la independència en el marc de la Unió Europea, ja supera les 1.500 votacions, segons fonts de la Cambra, que expressen la seva satisfacció pel nivell de participació. Per ara, però, l’ens no posa data a una possible consulta sobre la resposta a la sentència de l’1-O.

[r:1]

Fonts de la Cambra indiquen que l’empresariat “està responent molt bé” a les consultes, que creuen que necessiten “recorregut”. Després anunciar aquestes formes de participació, el president Joan Canadell va dir que es tractava d’una “prova pilot” i que en cas que hi hagués una bona resposta de l’empresariat es podria consultar als associats sobre la resposta a la sentència.

[r:2]

La decisió de fer una eventual pregunta sobre la resposta a la sentència depèn del comitè executiu de la Cambra, que en la seva reunió de dimecres només va acordar la celebració de la segona consulta sobre el personal qualificat. En principi, el comitè es reuneix com a mínim un cop al mes, tot i que a la pràctica hi ha més trobades.

Nou comentari

Més notícies

La Cambra engega el sistema de consultes preguntant per la independència de Catalunya

L'ens espera impulsar al màxim la "democràcia directa" amb preguntes recurrents a l'empresariat barceloní

La consulta de la Cambra supera en 3 dies la participació del 2012

L’ens que presideix Joan Canadell ha posat un marxa un sistema per conèixer l’opinió de l’empresariat