Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Saló Nàutic de Barcelona tanca l’edició d’enguany amb 50.000 visitants
  • CA

La 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona ha acabat aquest diumenge amb més de 50.000 visitants, 279 expositors, més de 700 embarcacions i 80 novetats, tal com ha comunicat la Fira de Barcelona, encarregada d’organitzar el saló. A més, en aquesta edició hi ha hagut un 22% més d’oferta que en edicions anteriors i un 40% més d’espai. L’esdeveniment ha tingut una durada de cinc dies i els escenaris han estat el Moll de la Fusta, el Moll d’Espanya i la Marina Port Vell.

El protagonisme ha estat enguany de les embarcacions elèctriques o híbrides. A més, a l’espai Innovation Dock, 15 startups han presentat projectes que volen fer de la nàutica un món més digitalitzat i, alhora, més respectuós amb l’entorn marí. El director del certamen, Josep Antoni Llopart, ha aplaudit que el sector faci esforços per ser més sostenible. “Aquest any hem fet un pas endavant en l’aposta del sector per donar a conèixer la innovació enfocada cap a la sostenibilitat amb l’objectiu d’estimular la transició ecològica del sector”, ha subratllat.

Durant l’esdeveniment s’ha presentat la Copa Amèrica de vela, que se celebrarà el 2024

Pel que fa a l’àmbit esportiu, també s’ha aprofitat l’esdeveniment per presentar als seus assistents la Copa Amèrica de vela, que se celebrarà el 2024 a Barcelona. En la presentació ha participat l’equip organitzador neozelandès i membres del conjunt suís Alinghi.

Per part seva, el president del Saló Nàutic, Luis Conde, ha celebrat que “l’edició d’aquest any ha tornat a posar Barcelona al mapa de la nàutica nacional i internacional. Alhora, hem actuat com a element dinamitzador de vendes en uns moments de tanta incertesa com els actuals”. Les seves paraules fan referència, entre altres, al fet que han acudit al saló 400 compradors internacionals, 28 catamarans de gran eslora i 14 embarcacions candidates al premi Millor Vaixell Europeu de l’Any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa