Ryanair obrirà una nova ruta entre Barcelona i Montenegro al juny

L'aerolínia irlandesa, que ja va anunciar connexions amb Cardiff i Göteborg, arriba a les 52 destinacions per a la campanya d'estiu

 

Ryanair ha anunciat que obrirà una nova ruta entre Barcelona i Podgorica, capital de Montenegro, que operarà amb un vol setmanal a partir del juny. L’obertura forma part de l’extensió del calendari que l’aerolínia irlandesa posa en marxa per afrontar l’augment de demanda de la temporada estiuenca.

Amb aquesta nova connexió, que se suma a les anunciades a l’octubre de l’any passat cap a Cardiff (Gal·les), Kiev (Ucraïna), Londres-Luton (Regne Unit) i Göteborg (Suècia), Ryanair compta ja amb 52 destinacions confirmades per a la campanya d’estiu. Per estrenar la nova ruta amb Montenegro, la companyia posarà a la venda seients per 34,99 euros des de l’1 de març i fins a l’octubre.

[r:1]

Segona aerolínia del Prat

Ryanair és la segona aerolínia amb més trànsit des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, només superada per Vueling, líder indiscutible amb un 38% de quota de mercat. El 2018 va transportar 7,47 milions de viatgers, un 7,4% més que l’any anterior. Amb aquests resultats, l’aerolínia irlandesa va consolidar la segona posició al Prat amb una quota de gairebé el 15% del trànsit total de l’aeroport.

Aquest any, la tendència positiva es manté i Ryanair ha transportat 564.000 passatgers des del Prat, xifra que suposa un creixement del 6,53% respecte al mes de gener del 2018. Tant Ryanair com Vueling, que concentren més de la meitat del trànsit de viatgers de Barcelona, també són les aerolínies que han impulsat el salt d’escala de l’aeroport, que aquest aspira a consolidar-se entre l’exclusiu club d’instal·lacions europees que tenen més de 50 milions de viatgers anuals.

 

 

 

 

Més informació

Nou comentari