Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“RTVE cancel·la els plans per duplicar les hores d’emissió en català”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Economista: “RTVE cancel·la els plans per duplicar les hores d’emissió en català”. RTVE ha decidit cancel·lar els seus plans per reforçar el centre de producció de Sant Cugat i duplicar les hores d’emissió en català. L’ens públic deixa el projecte en un calaix per falta de fons. Segons RTVE, l’ampliació depenia dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), que incloïen una partida addicional de 18 milions per al projecte, però tampoc hi ha plans per buscar alternatives, almenys durant el que queda de mandat.

Expansión: “Iberdrola posa a la venda la Torre Auditori a Barcelona”. Iberdrola Immobiliària ha decidit aprofitar la frenètica activitat del mercat d’oficines de Barcelona per posar a la venda la Torre Auditori de Barcelona, un edifici de 22.900 metres quadrats que forma part del complex BCN Fira District. El preu de venda ronda els 100 milions d’euros i la companyia iniciarà un procés obert per gestionar la transacció.

Cinco Días: “Abertis aconsegueix el suport dels inversors i capta 3.000 milions en deute a 5 i 12 anys”. El grup d’infraestructures Abertis ha aconseguit captar 3.000 milions d’euros en una operació d’emissió de deute amb quatre trams que van dels 5 als 12 anys. La companyia ha aprofitat el bon moment que viu el mercat de deute per diversificar les seves fonts de finançament i fins i tot ha gestionat una emissió de deute en lliures esterlines en lloc d’euros.

Expansión: “Foment ‘pesca’ en el PSC, Unió i Podem para si ‘think tank'”. Foment del Treball ha presentat el nou Institut d’Estudis Estratègics (IEE), un think tank econòmic que vol ser un laboratori d’idees per la patronal catalana. Entre els fitxatges estrella per a la nova entitat destaquen l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu (PSC), l’exconseller Felip Puig (CiU), la politòloga Gemma Ubasart (Podem) o l’exdiputada Montse Surroca (Unió).

Cinco Días: “Nikki Beach tria Barcelona per expandir els seus hotels de ‘celebrities'”. La firma nord-americana Nikki Beach ha triat Barcelona per instal·lar la seu de la seva divisió hotelera, que acaba de tancar quatre nous projectes, un dels quals estaria a la capital catalana. La companyia, que té clubs de platja a localitats com Saint-Tropez, Cannes, Eivissa o Miami, vol diversificar inversions i expandir el negoci internacional.

Més notícies

“Naturgy i Cellnex disparen el sou de les cúpules de l’Ibex-35 català​”, el que diu la premsa

Notícia: “Naturgy i Cellnex disparen el sou de les cúpules de l’Ibex-35 català​”, el que diu la premsa
Comparteix
"El Fons Noruec de Pensions té invertits 1.217 milions en empreses catalanes", titula Expansión
Notícia: “Naturgy i Cellnex disparen el sou de les cúpules de l’Ibex-35 català​”, el que diu la premsa - Mobile

“Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Telefónica vendrà el seu edifici històric de Barcelona", publica Expansión
Notícia: “Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa