Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Foment i Pimec avalen un acord històric sobre la representativitat”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Foment i Pimec i avalen un acord històric sobre la representativitat”. Les dues grans patronals catalanes, Foment del Treball i Pimec, ha posat fi a un conflicte que durava 12 anys i han acordat repartir-se la representativitat empresarial –en depèn el repartiment de subvencions, per exemple–. Foment del Treball tindrà una quota del 58%, mentre que Pimec tindrà el 42% restant. En els pròxims anys aquests percentatges aniran convergint i el 2022 s’espera que siguin 55%-45%.

Expansión: “Telefónica vendrà el seu edifici històric de Barcelona”. Telefònica prepara una operació immobiliària important i posa a la venda l’edifici històric de plaça Catalunya, pel qual demana uns 110 milions d’euros. L’edifici té 11 plantes i 8.530 metres quadrats. La multinacional ha dissenyat la venda com una operació de sell & leaseback, és a dir, que ingressarà una bona quantitat de diners i es quedarà com a inquilina de l’edifici.

Cinco Días: “Colonial disposarà de 13 centres de ‘coworking’ a Madrid i Barcelona el 2020”. LA immobiliària Colonial ha fet una aposta decidida pels centres de coworking a través de la seva filial Utopicus. La companyia preveu invertir 30 milions d’euros fins al 2020 per construir 6 nous centres a Madrid i Barcelona, als quals s’han de sumar els 7 que ja controla. En total, tindrà 36.000 metres quadrats d’espai flexibles.

El Economista: “Unauto exigeix 40 milions a Catalunya”. La patronal de les VTC, Unauto, calcula que cada dia que passa les empreses del sector tenen uns perjudicis econòmics de 960.000 euros per culpa del decret aprovat per la Generalitat que obliga a precontractar el servei amb 15 minuts d’antelació. Amb aquests càlculs, Unauto VTC estima que fins ara ha acumulat 40 milions d’euros de pèrdues que pensa reclamar a la Generalitat.

Cinco Días: “Caixabank suavitza les condicions de mobilitat de l’ERO”. La direcció de Caixabank ha canviat de postura i ha decidit oferir condicions més favorables per als treballadors afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que l’entitat vol tirar endavant. El banc pretén prescindir del 7,3% de la seva plantilla a tot l’Estat espanyol i negocia amb els sindicats la sortida d’unes 2.150 persones i el tancament de 800 oficines.

Més notícies
El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, durant roda de premsa / ACN
“El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El Sabadell marxa de Colòmbia després de quatres anys”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Els accessos viaris al Port acumulen 12 anys d'endarreriments", titula Via Empresa
“Seat ja lidera el creixement de les vendes de Volkswagen”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Seat ja lidera el creixement de les vendes de Volkswagen”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"El llegat del MWC", titula Via Empresa, que repassa com ha canviat el congrés de telefonia des del 2006

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa